3 ting, der er værd at vide om Rønde

Rønde er en lille by i Syddjurs kommune, der er beliggende på Djursland. Byen har omkring 3.000 indbyggere og er en del af det smukke landskab, der udgør området omkring Århus. Byen er en populær ferieby og er også kendt for de mange arrangementer, byen byder på hele året. Vi har samlet 3 interessante fakta om Rønde, som du måske ikke vidste.

Rønde ligger ved indgangen til Nationalpark Mols Bjerge og er derfor det perfekte udgangspunkt for en tur i den smukke nationalpark.

Nationalparken er et af de mest besøgte turistmål i Danmark og byder på smukke vandrestier, hvor man kan opleve det vilde dyreliv og natur.

Rønde ligger kun få kilometer fra Kalø Vig

Rønde er derfor også et godt afsæt for et besøg ved Kalø Slotsruin. Ruinen er et af de mest besøgte seværdigheder i området og en populær destination for både børnefamilier og par.

Rønde er en aktiv handelsby

Rønde er en lille handelsby, der byder på både supermarkeder, forretninger og erhverv. Byen er kendt for de mange lokale initiativer, hvor borgerne er stolte af de mange aktiviteter og arrangementer, der afholdes i byen. Rønde er derfor det perfekte sted at proviantere til madpakken inden du nyder alt det Djursland kan byde på.

Vil du vide mere om Rønde?

Er du interesseret i at vide mere om Rønde, kan du finde informationer om byen på Syddjurs Netavis. Her kan du blandt andet læse om de mange arrangementer, der afholdes i Rønde, hele året. Rønde er blandt andet kendt for sit store kræmmermarked, der også er et besøg værd.

Afslutning

Rønde er en lille handelsby, der er kendt for sine mange arrangementer og aktiviteter. Røndes placering gør byen til et perfekt udgangspunkt for en ferie i det østjyske, hvor man blandt andet kan opleve den smukke nationalpark Mols Bjerge eller slotsruinen ved Kalø Vig.