Crimper valser er ideelle til landbrug med kvægavl - køb dem hos Bulldog Agri

Hvis du skal bruge crimper valser eller lignende landbrugsmaskiner, er det brede sortiment fra Bulldog Agri et af de bedste steder at lede. Hos Bulldog Agri finder du et af de bedste udvalg på markedet til favorable priser, med produkter lige fra halmsnitter, skærebord, plukkebord, fuldfodervogne - og så de føromtalte crimper valser. Hos Bulldog Agri får du en overskuelig liste over landbrugsmaskiner inddelt i kategorier, så du let kan finde frem til netop det, som du skal bruge.

Hvad er en crimper valse?

Crimper valser er brugbart for dig som landmand, hvis du holder kvæg. Crimper valser kan spare dig mange penge på selve tørringen, idet den sørger for, at du ikke behøver at vente på at kornsorterne til foder tørrer helt, før at du kan hælde vand på dem på ny. I kraft af at der er skiftende behov for stivelse i det foder, du skal give til kvægene, er crimper valser meget smarte og besparende i dette henseende.

Korn er et af de mest benyttede fodermidler i Danmark, og eftersom mange landbrug også holder kvæg, er crimper valser bredt benyttet på tværs af hele landet. I og med at du kan få afsluttet dit afgrøde til rette tid med det normale foder, vil du kunne spare meget på regningen både på den korte og den lange bane. På denne måde tilbyder crimper valser et ideelt system for den gård, der holder kvæg, hvor hele arbejdsgangen kan blive mere effektiv. Dette skyldes, at crimper valser kan muliggøre, at foderet kan ligge klar til hele det næste år i samme kvalitet.

Bulldog Agri sælger også brugte maskiner til landbrug

Hvis du gerne vil spare endnu mere, så kan du også få brugte maskiner hos Bulldog Agri, som dermed kan give endnu et nedslag i prisen. Landbrugsmaskiner er en dyr investering og det kan hjælpe stort på budgettet at investere i brugte maskiner. Samtidig er brugte maskiner oftest helt funktionsdygtige, hvor Bulldog Agri efterser deres kvalitet. Det kan eksempelvis være en anden virksomhed, der ikke skal bruge dem mere, da de selv har investeret i nyt udstyr. Så hvis det eksempelvis gælder crimper valser, så ville de stadig fungere helt upåklageligt, selvom den tidligere ejer har bortskaffet dem.

Kig derfor på Bulldog Agri allerede i dag for at få et indblik i det brede udvalg af crimper valser til de bedste priser på markedet. Du vil blive begejstret over den store effektivitet, som de kan tilbyde,