Håndfarvet garn - det perfekte garn for begyndere!

Når man strikker for første gang, så er det ikke de helt store og komplicerede opskrifter, som man går i krig med.

Måske starter du med at strikke et sjal eller et halstørklæde i en ensformig farve. Især det med skiftende farver er nemlig svært at mestre som begynder. Hvis du gerne vil have forskellige farver eller mønstre i dit strikkeprojekt, så skal du kunne skifte mellem mange forskellige garnnøgler.

Et alternativ er, at du bruger håndfarvet garn. Håndfarvet garn giver mulighed for at strikke farverige og unikke stykker tøj eller tæpper - og du behøver kun bruge én enkelt garnnøgle!

Hvad er håndfarvet garn? 

Håndfarvet garn er, som navnet nok afslører, garn, der er farvet i hånden. Intet håndfarvet garn er ens. Farverne på garnet påvirkes af, hvordan vejret er, hvad for noget vand det vaskes i, hvad for en garnblanding, der bruges og meget mere.

Resultatet er en garnnøgle med unikt farveskift og smukke nuancer. 

Dit første strikkeprojekt

Der er mange gode fordele ved at strikke med håndfarvet garn. Især hvis du er nybegynder, er det et strålende valg. Håndfavet garn giver liv og farver til dit strikkeprojekt, mens du kun behøver kun bruge én enkelt garnnøgle. 

Det er lidt mere spændende, hvis der kommer farveskift og mønstre på dine nye sokker eller dit halstørklæde. Men i stedet for at følge en kompliceret opskrift, hvor du hele tiden skal skifte garnnøgle og følge et bestemt mønster, så kan du lade det håndfarvede garn klare arbejdet for dig uden de ekstra steps. 

Et stort udvalg af håndfarvet garn

Hos Kreativgarn kan du købe håndfarvet garn i unikke farver og luksuskvalitet. Kreativgarn har både garn med mindre farveskift, som for eksempel nuancer af blå eller grå, eller håndfarvet garn med spændende farvekombinationer i alle regnbuens farver.

Kreativgarn leger hele tiden rundt med nye kombinationer af materiale. De har både kreativ garn i silke, merinould eller mohair - alt sammen håndfarvet i yndige nuancer.

Hver garnnøgle er unik

Når du køber dit håndfarvede garn hos Kreativgarn, så skal du være opmærksom på, at alle garnnøgler er unikke. De billeder, som du ser på webshoppen, er altså ikke 1-1 med den garnnøgle, som du får leveret derhjemme.

Alle farvesammensætninger er nemlig unikke, fordi det er umuligt, at få ens resultater, når man håndfarver - men det er netop det, som er hele charmen ved denne type garn.