Hvordan slår man mms til på Iphone?

MMS (Multimedia Messaging Service) giver dig mulighed for at sende billeder, videoer, lydfiler og andre typer multimedier via beskeder. Selvom iMessage automatisk håndterer multimediebeskeder mellem iPhone-brugere, kræver MMS aktivering for at kunne sende multimediebeskeder til brugere med Android-enheder eller dem, der ikke bruger iMessage. Hvis du oplever problemer med at sende eller modtage MMS, kan det være nødvendigt at slå MMS-funktionen til manuelt. Her er en guide til, hvordan du gør det. Hvis du vil vide mere, så hop ind på siden og læs meget mere omkring hvordan slår man mms til på Iphone.


1. Tjek din operatør og mobilabonnement

Før du begynder, er det vigtigt at sikre, at din mobiloperatør understøtter MMS, og at dit abonnement indeholder data, da MMS-beskeder bruger mobildata. Kontakt din operatør, hvis du er i tvivl om, hvorvidt MMS er aktiveret på din konto.


2. Sådan aktiverer du MMS på iPhone

Hvis du vil vide hvordan slår man mms til på Iphone, så skal du følge disse enkle trin:


Åbn Indstillinger

Gå til "Indstillinger" på din iPhone, som er appen med tandhjulsikonet. Her finder du alle indstillinger og konfigurationer for din enhed.

Find Beskeder

Rul ned i indstillingsmenuen, indtil du finder sektionen "Beskeder", og tryk på den. Dette bringer dig til beskedindstillingerne, hvor du kan justere forskellige beskedrelaterede funktioner, herunder MMS.

Slå MMS-beskeder til

Under "Beskeder" skal du rulle ned til afsnittet "SMS/MMS". Her finder du en mulighed, der hedder "MMS-beskeder". Hvis denne mulighed ikke allerede er aktiveret, skal du trykke på knappen ved siden af, så den bliver grøn, hvilket betyder, at MMS er slået til.

Slå Mobildata til (hvis nødvendigt)

MMS-beskeder kræver mobildata. Hvis du bruger Wi-Fi, men MMS stadig ikke fungerer, skal du sørge for, at mobildata er aktiveret. Dette gør du ved at gå til "Indstillinger" > "Mobil" > "Mobildata", og sikre at knappen er slået til.


3. Tjek iMessage-indstillinger

Hvis du har problemer med at sende MMS til en bruger, der ikke har en iPhone, kan det være en god idé at slå iMessage fra midlertidigt. Gør dette ved at gå til "Indstillinger" > "Beskeder" og deaktivere "iMessage". Dette tvinger iPhone til kun at bruge SMS/MMS i stedet for iMessage.


4. Test MMS-funktionen

Når du har aktiveret MMS, kan du teste, om det fungerer ved at sende en besked med et billede eller en video til en ven, der ikke bruger iMessage. Hvis beskeden går igennem, og modtageren kan se indholdet, er MMS korrekt aktiveret.


5. Fejlfinding af almindelige problemer

Hvis MMS stadig ikke fungerer, kan det skyldes et problem med netværksindstillingerne. Prøv at nulstille dine netværksindstillinger ved at gå til "Indstillinger" > "Generelt" > "Nulstil" > "Nulstil netværksindstillinger". Bemærk, at dette vil slette dine Wi-Fi-adgangskoder, så sørg for at have dem gemt et sted.


Det er relativt nemt at aktivere MMS på en iPhone, men nogle gange kan det kræve justering af indstillinger eller kontakt med din operatør. Hvis du følger ovenstående trin, burde du vide hvordan slår man mms til på Iphone.