Hvorfor vælge en frugtordning fra FrugtKurven?

FrugtKurven tilbyder en fantastisk frugtordning til virksomheder, der ønsker at styrke deres medarbejderes trivsel. Deres frugtkurve er fyldt med lækkert og velsmagende frugt, der er nøje udvalgt for at tilbyde den bedste smagsoplevelse. FrugtKurven tilbyder både konventionel og økologisk firmafrugt, således at virksomhederne kan tilpasse deres frugtordning efter deres ønsker og behov. FrugtKurvens frugtkurve kan leveres én gang om ugen, to gange om ugen eller hver dag - alt efter virksomhedens størrelse og krav.


Prøv mange forskellige frugtsorter med en frugtordning

FrugtKurvens frugtkurve er også præsentable og indbydende, da de ønsker at skabe en positiv og motiverende atmosfære på arbejdspladsen. De sørger derfor for, at frugtkurvene er smukt indpakket og præsenteret med elegance og stil.


Alt i alt tilbyder FrugtKurven en frugtordning, der er lækker og varieret samtidig med, at de sætter fokus på bæredygtighed og præsentation. Deres frugtkurve er den ideelle måde at tilføje en lækker snack til arbejdsdagen.


Markedsfør med vand

Hos FrugtKurven tilbyder de ikke kun en omfattende frugtordning til din virksomhed, men også en bred vifte af drikkevarer, herunder mineralvand og logovand. Deres mineralvand er af høj kvalitet og kan leveres til din virksomhed på et interval, der passer dig, hvilket gør det nemt og bekvemt. Du kan vælge imellem levering hver mandag, hver onsdag, hver 14. dag eller hver 4. uge, så du kan tilpasse leveringsplanen til jeres virksomhedsbehov.


Men det stopper ikke her. De tilbyder også muligheden for logovand, som er en uovertruffen måde at markedsføre din virksomhed på. Med jeres egen design og logo på flasken, vil hver slurk af vand kombinere hyggeligt med branding og reklame for din virksomhed. De designer og producerer, og du kan vælge mellem 8 forskellige kapselfarver til flaskerne og gøre dem helt til jeres egen stil.