Sådan opnår du en optimal afrensning af dine betonfacader

Ejer du en bolig, et erhvervsmål eller anden bygning, der har betonfacader? I så fald er det vigtigt, at du altid holder facaden ren, pæn og nydelig. Både af rent æstetiske grunde. Men bestemt også for at sikre bygningens funktionalitet og holdbarhed. Heldigvis er det ikke en opgave, som du behøver at tage på egne skuldre. Du kan nemlig få Aros Facaderens til at varetage afrensningen af dine betonfacader.

I mere end 20 år har Aros Facaderens stået for afrensning og klargøring af betonfacader landet over. Derfor kan de uden tvivl også hjælpe dig med netop dine betonfacader. Læs med videre og bliv overbevist om, hvorfor en professionel afrensning af dine betonfacader er det rette valg for dig.

Effektiv afrensning, der skaber imponerende resultater

Uanset om dine betonfacader er placeret inden- eller udenfor, kan de hurtigt miste deres glans. Det gælder især for udendørs betonfacader, der er udsat for både vind og vejr. Især i et land som Danmark med så omskifteligt og ofte vådt vejr.

Når du bestiller en professionel afrensning af betonfacader, vil du få en afrensning, der både:

  • Eliminerer kalk
  • Eliminerer salte
  • Eliminerer byggesnavs

Som resultat heraf vil du få en flot facade, der er helt fri for potentielt skadelige elementer.

Beskyttelse og vedligeholdelse

Når beton bliver udsat for fugt, bliver materialet særligt modtageligt over for mos, alger og andet snavs. Derfor er det vigtigt med en jævnlig afrensning af dine betonfacader. Særligt i et land som Danmark.

Hos Aros Facaderens får du derfor heller ikke blot en afrensning af dine betonfacader. Du bliver også kyndigt i både imprægnering og vedligeholdelse af dine bygninger. Denne rådgivning tager afsæt i bygningernes individuelle behov. Derved kan du bedst muligt beskytte, pleje og forskønne dine betonfacader i lang tid - også efter at afrensningen af dine betonfacader er overstået.

Facaderens med holdbarhed

Aros Facaderens fjerner ikke alene alger og andet snavs fra bygninger og arealer. De benytter sig af godkendte rensemidler, der også har evnen til at forlænge din facaderens’ holdbarhed markant.

Alt det kan du drage fordel af, når du vælger at lade Aros Facaderens stå for din betonfacadeafrensning. Besøg deres hjemmeside i dag og book tid til din facaderens.