American Crew – hårprodukter til manden

Leder du efter hårprodukter i højeste kvalitet? Så bør du tage et kig på det store udvalg af produkter fra American Crew.

Her finder du nemlig hårprodukter, hudpleje samt shaving, som henvender sig til den moderne mand, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Produkterne tager udgangspunkt i det moderne og maskuline, hvilket man hurtigt kan observere, når man får en af deres lækre produkter i hånden. Emballagen har et råt men klassisk design, og duften er en særklasse for sig selv. Dette er også en af grundene til, at American Crew produkter – herunder voks, gel til barbering og shampoo – bliver anvendt på de førende frisørsaloner verden over.

American Crew skiller sig ud fra mange af sine konkurrenter ved udelukkende at have fokus på den maskuline dagsorden. Dette var ellers ikke kutymen op gennem 80’erne og 90’erne, hvor mange herresaloner forsvandt til fordel for kvinde saloner. American Crew fastholder altså maskuliniteten med fokus på at videreføre passionen og deres stolte traditioner med at producere maskuline produkter til kvalitetsbevidste mænd.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra American Crew.

Tips til at bruge American Crew voks korrekt

American Crew er ekseptionelt gode til at fremstille hårprodukter til alle hårtyper, og derfor er du også helt sikker på at finde et produkt til lige præcis dit hår og image. Der findes mange holdninger til, hvordan man på den bedste og mest enkle måde kan style sit hår.

Hvis du har helt glat og fint hår, så kan det være en god idé at føntørre håret efter vask samtidig med, at man reder håret tilbage. På den måde har håret det bedste udgangspunkt, inden man kommer voks i. Voks fungerer allerbedst, når håret er tørt. Men hvis man har lidt længere hår, gør det ikke noget at håret er en smule vådt. Desuden anbefales det, at man varmer voksen godt op mellem håndfladerne, inden man påfører det. På den måde er det meget nemmere at arbejde med.

Rigtig mange danske mænd går rundt med store, flotte skæg. Dette skal dog også plejes. American Crews plejeprodukter til skæg indeholder både gel, lotion og barberskum. Disse produkter giver en skånsom barbering med fokus på en sund hud.