Ansigtspleje med æteriske olier beskytter og opretholder en sund, blød hud

Hos Badeanstalten har det altid været vigtigt at udvikle hudplejeprodukter med naturlige råvarer og ingredienser. Det har taget lang tid og mange forsøg at kunne komme i mål med en naturlig hudplejeserie, der spænder fra ansigtspleje med æteriske olier til plejende ansigtscreme. En hudplejeserie, der er velegnet til både hverdagsbrug, såvel som når du ønsker at gøre en ekstra forskel for krop og sjæl.

Badeanstaltens ansigtspleje med æteriske olier

Ansigtspleje med æteriske olier kan bruges både af mænd og kvinder i alle aldre, og hos Badeanstalten finder du blandt andet skrub, serum, olier, cremer og masker. En hudplejeserie, der plejer huden og gør den blød og lækker.

Start med serummen, der indeholder nogle aktive ingredienser, til at rense og modne huden. Dernæst afsluttes det med en ansigtspleje med æteriske olier for at give huden den maksimale effekt og give en dejlig og lækker fornemmelse. Som ansigtspleje kan du vælge en plejende ansigtscreme eller ansigtsolie. Med ansigtscremen kan du tilføre huden fugt og næring, mens du med ansigtsolien kan tilføre huden fugt og fedt.

Vil du være ekstra god mod din hud, så bør du i kolde tider smøre huden ind i ansigtspleje med æteriske olier. En ansigtsolie fra Badeanstalten er indholdsrig på kamille, appelsin og E-vitamin, som styrker hudens forsvar og cellenedbrydning.

Vask hverdagens strabadser væk med ansigtsplejende produkter fra www.badeanstalten.dk, hvor du kan finde ansigtspleje med æteriske olier såsom ansigtsolie, ansigtscreme, ansigtsmaske og ansigtsscrub. Gør noget godt for huden, såvel som for krop og sjæl.

Badeanstaltens plejende ansigtscreme

En plejende ansigtscreme og ansigtspleje med æteriske olier er vigtig for at opretholde en dejlig og blød hud – også i de kolde tider. Hos Badeanstalten er især to typer plejende ansigtscremer populære. Ansigtscreme med mandelolie og den vitaliserende ansigtscreme.

Den plejende ansigtscreme med mandeolie fugter huden med mandelolie og æteriske olier, som begge er kendte for at være med til at regulere hudens talgproduktion og ikke mindst stimulere dannelsen af nye celler.

Den vitaliserende ansigtscreme stimulerer hudens kollagendannelse og er på den lange bane med til at mindske fine linjer og rynker. Samtidig er cremen også med til at binde hudens fugt og øge elasticiteten.

Se mere om de lækre og ærlige, men også plejende ansigtscreme på www.badeanstalten.dk, som stimulerer sanserne og er fantastiske at bruge. I en hverdag, hvor huden går igennem skiftende temperaturer og luftforandringer, kan den have godt af at blive renset omhyggeligt.