Bedemand – Vejledning og støtte

Er der en i din familie der er død og kunne du godt tænke dig noget vejledning og støtte til at få sagt det sidste farvel? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige nu kan du nemlig komme i kontakt med en erfaren bedemand over hele landet. Servicen er landsdækkende og du får både en professionel og meget omsorgsfuld hjælpende hånd når livet viser sig for en af dets sværeste sider. Udover en hjælpende hånd og støtte, så kan en bedemand også hjælpe med en masse af de praktiske ting. Hvis du giver alle de praktiske ting videre til en bedemand, så skal du udelukkende bruge din tid og kræfter på at komme ovenpå igen, sammen med din familie. Kunne du derfor godt tænke dig at slipper alle de praktiske ærinder, der er ved en begravelse? Så skal du med sikkerhed gå ind på siden og kontakt en bedemand. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Bedemand – Hvad koster det at få hjælp?

Det er meget forskelligt hvad det koster at få hjælp af en bedemand, det afhænger meget af, hvad du ønsker at få hjælp til og hvor meget hjælp du har behov for. Det er klart at, regningen bliver større, hvis du beder om hjælp til alt det praktiske omkring begravelsen, end, hvis du udelukkende ønsker hjælp til bestilling og valg af kiste og transport til kisten eller kapellet. Når den første indledende snak er foretaget kan du få en pris. Prisen afhænger derfor meget af, hvad det er du ønsker hjælp til.

Vejledning og støtte fra bedemand

Du havde måske allerede nået at snakke med den afdøde om, hvordan han eller hun ønskede at blive begravet? Det kan også være at dødsfaldet kom som et lyn fra en klar himmel og du og de andre pårørende har slet ikke kunne nå at forberede jer den mindste smule. Så kan du få vejledning og støtte fra en bedemand. En bedemand er nemlig vant til at håndtere dødsfald og er du derfor i tvivl om, hvordan man planlægger den sidste afsked så er det altså, at du kan få hjælp.