Bliv drinksekspert og hold den perfekte drinksaften

Har du altid gået med en lille bartender i maven? Eller elsker du bare at nyde en god drink? Der er lagt op til en forrygende aften, hvis du inviterer vennerne over til drinks, men det kræver dog en lille smule erfaring for at kunne servere drinks, der både ser godt ud og smager lige så. Men bare rolig, det kan du sagtens lære at mestre.

Så hvis du trænger til en god undskyldning for at prøvesmage drinks, og med god samvittighed købe det passende udstyr, får du her et par gode tips til at skabe den perfekt drinksaften med dine nærmeste!

Den klassiske og den farverige drink

Når du inviterer til drinks, må du tage højde for, at dine gæster har forskellig smag. Der vil både være de, der er til den stærke, til den søde og til den alkoholfrie. En god vært har sørget for, at alle behov kan opfyldes. Sæt dig derfor den målsætning at mestre tre forskellige drinks.

Din egen yndlingsdrink skal helt sikkert være i blandt! Men overvej evt. at gå i en helt anden retning med de andre drinks. Måske skal du udfordre dine egne smagsløg og eksperimentere med drinks, du ikke har smagt så ofte.

The cherry on top – pynt skal der til!

Nuvel, drinken skal smage godt, men mindst lige så vigtigt er præsentationen af dine drinks. Derfor er det også vigtigt, at du har de korrekte glas til de forskellige drinks. Det dur altså ikke at servere en Espressomartini i et vandglas!

Øv dig i at mestre præsentationen. Pynten er altafgørende for, om en drink ser indbydende ud. Den ekstra anstrengelse betaler sig! Dine gæster kommer til at sige både: ”åh” og ”ih”, når du serverer dem en Aperol Spritz med en sirligt skåret appelsinskræl i glaskanten.

God fornøjelse!