Bliv klar til datinglivet

Er du en nyudklækket single? Eller savner du blot en at dele hverdagen med? Så kan det måske være på tide at kaste sig ud i datingverden. Det kan virke en smule skræmmende efter flere års pause og rustenhed. Men her får du nogle gode tips og tricks til datinglivet. Med disse tips i hånden er du klædt på til at møde din næste flirt, eller hvem ved, måske dit livs kærlighed.

Gode tips til de første dates

  • Husk at forventningsafstemme inden første date. Hvad vil I med daten? Skal det være noget uforpligtende eller er I på jagt efter kærligheden? De samme forventninger giver de bedste forudsætninger for daten.
  • Afhold gerne de første dates et offentligt sted. På denne måde kan I hurtigt forkorte eller forlænge daten ud fra hvilken kemi der er.
  • Arrangere en anderledes date. Det er altid hyggeligt at drikke et glas vin på en café. Men dette kan virke meget intenst. Planlæg derfor gerne noget aktivt, som giver jer noget at tale om samt en oplevelse sammen. Det kan både være en sejltur, vandretur eller en skøjtetur.
  • Man ved aldrig hvordan daten udfolder sig. Måske har I en ufattelig stærk kemi, hvor I hurtigt ender inde i soveværelset. Husk derfor beskyttelsen. Er det en ny partner, så er det ekstra vigtigt at du er godt beskyttet mod kønssygdomme. Hav derfor altid nogle Durex kondomer i lommen af høj kvalitet.

Det er helt naturligt at blive nervøs inden første date – men også ved anden, tredje og femte date. Berolig dig selv ved at huske på, at din date formentlig er mindst lige så nervøs.

Husk dit gode humør så skal du nok få en god oplevelse. Det er måske ikke din næste store kærlighed, som du møder. Men så er du i hvert fald en oplevelse rigere og blevet klogere på hele datinglivet.