Bygge- og anlægsmaskiner koster penge – men hvor mange?

Er du i gang med at starte op i bygge- og anlægsbranchen? Og er du blevet en anelse rystet over alle de penge, det nødvendige maskineri og materiel kommer til at koste?

Men det behøver ikke at være så slemt, som du frygter. Der er ingen, der siger, at du behøver at købe alting fra nyt. Og hvis du vælger det rette sted at køb brugte bygge- og anlægsmaskiner, kan du både spare penge og få maskiner i topkvalitet.

Er det ikke frygtelig besværligt at købe brugt?

Fare land og rige rundt og besigtige brugte gummigeder, bulldozere og andet … nej, det orker jeg ikke, tænker du måske.

Så er det godt, det ikke er nødvendigt! Hvis du klikker ind på Kapows hjemmeside, får du adgang til et omfattende online auktionshus, som har mange års erfaring med aktionering af maskineri og materiel til alle grene af erhvervslivet: landbrug, industri samt byggeri og anlægsarbejde. Her kan du købe brugte byggemaskiner og brugte anlægsmaskiner – og du kan trygt stole på, at alle maskiner er omhyggeligt testet og tjekket og klar til brug.

Selve auktionsproceduren er nem og ukompliceret, og oversigten over de igangværende auktioner er overskuelig. For hvert auktionsnummer finder du udførlig beskrivelse af den pågældende maskine samt detaljerede specifikationer, minimumspris, budøgning og det hidtil højeste bud. Auktionens start- og slutdato fremgår også tydeligt.

Du kan også sælge gennem Kapow

Eller er din virksomhed kommet så godt i gang, at du overvejer at opgradere dit materiel? Det kan også lade sig gøre igennem Kapow. Hvis du løbende følger med i auktionskatalogerne på www.kapow.eu, har du stadig store chancer for at finde lige det, du endnu hellere vil have end det nuværende. Og hvad stiller du så op med det gamle?

Hos Kapow er det lige så nemt at sælge det udstyr, du ikke længere har brug for, som at købe det “nye”. På hjemmesiden finder du en “Købers ABC” og en “Sælgers ABC”, som fortæller dig alt, hvad du behøver at vide med hensyn til de respektive procedurer.

I forbindelse med salg tilbyder Kapow afhentning og klargøring til salg samt opbevaring af materiel.

Du kan roligt klikke dig ind på deres hjemmeside. Det eneste, der kræves, er et aktivt cvr-nummer, og du kan nyde godt af over 35 års erfaring med salg og køb af maskiner til erhvervslivet.