Container salg: Find en isoleret container og mange andre typer hos DC-Supply

Skal du bruge en container, så er det ideelt, at du finder den helt rigtige, uanset om det er til privatbrug eller til virksomheden. DC-Supply kan levere en isoleret container og andre typer til alle, uanset hvor du befinder dig. Du kan se på udvalget af deres container salg eller bestille en skræddersyet container, der opfylder alle ønsker og behov.

Omfattende container salg med smarte løsninger

Der kan være behov for containere af mange forskellige årsager, og der vil være stor forskel på behov, alt efter hvad de skal bruges til. DC-Supply leverer altid containere i solid kvalitet, uanset om det er til private, militæret eller virksomheder. Deres container salg inkluderer utroligt mange forskellige varianter, der kan være nødvendige ved begivenheder, som kontorløsninger eller noget helt andet. Deres container salg inkluderer blandt andet containere til køling, opbevaring, skurvogne og meget mere. Der vil være en container, der matcher dine behov bedst muligt, men det er også muligt at bestille en skræddersyet container. Container salg inkluderer nemlig både tidligere brugte containere, specielt designede containere og standard containere. Det betyder, at deres container salg også inkluderer permanente løsninger til ophold, som blandt andet kan være caféer, medarbejder beboelse ved byggepladser og mere. Du kan lære mere om container salg hos dc-supply.dk, hvor du også kan se deres forskellige containere.

En 40 fod isoleret container har mange fordele

Har du derimod brug for, at dit gods eller varer står tørt og sikkert, så kan du ikke undvære en isoleret container. Det er netop også noget DC-Supply kan tilbyde. En isoleret container leveres som en standard ISO 20 fods eller 40 fods stålcontainer. Det er en isoleret container, der sikrer, at varer og andet står tørt hele året. Den vil sikre, at der ikke dannes kondens – selv under store temperatursving. Derfor er en isoleret container det ideelle valg, når du har temperatur- og fugtfølsomme varer. En isoleret container kan desuden indrettes efter dine behov og ønsker. Det gælder både i forhold til lys, varme, el radiator og hylder, der er specialtilpasset. En isoleret container kan efter ombygning leveres re-certificeret til søtransport med CSC-godkendelse. Du kan vælge at leje en isoleret container, hvis du ikke skal bruge den permanent, men du kan også købe den til permanentbrug. Ønsker du en isoleret container, så lær mere om hvordan hos dc-supply.dk.

Har du brug for hjælp til valget af container, kan du altid kontakte DC-Supply, der står klar med svar. Du kan vælge skræddersyede løsninger til bl.a. events, eller vælge en standard container.