Derfor skal du købe hundefoder fra Acana

Acana er kendt for sine rene animalske proteiner og fedtstoffer. De gør nemlig ikke brug af vegetabilske fedtstoffer, idet de ved, at din hund ikke er lavet til at spise det. Det betyder, at du ikke i ét eneste Acana hundefoder finder vegetabilske stoffer. Du finder faktisk slet ingen kunstige tilsætningsstoffer og ligeledes næsten ingen kulhydrater. Nej, vælger du at fodre din hund med hundefoder fra Acana, vil du fodre den på en måde, der minder mest muligt om dens oprindelige kost. Du vil således opleve en gladere, sundere og mere velbalanceret hund. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i? Så kan du altså prøve Acana hundefoder allerede i dag!

Acana står for kvalitet og pålidelighed

Hundefoderet er især kendt for den høje kvalitet af råvarer samt brandets store pålidelighed. Der bliver nemlig udelukkende brugt rene og friske råvarer, og din hund vil derfor med garanti også elske det. Det lækre Acana hundefoder kommer nemlig i alverdens forskellige varianter, og du har derfor rig mulighed for at finde noget foder, der matcher netop din hunds behov – også selvom den måtte have nogle specielle behov.

Din hund skal have en proteinrig kost

Din hund har fra naturens side af fået nogle enormt stærke tænder samt en stærk kæbe. Derudover har den faktisk også et kort fordøjelsessystem, og det gør, at den er bygget til at metabolisere proteiner og fedt fra kød. Således giver det altså også kun mening, at din hunds kost skal indeholde en masse protein. Dette er fakta, som Acana er helt klar over, og af netop den grund har de også sørget for, at deres hundefoder indeholder helt op til 75% kød samtidig med, at over 90% af alle proteinerne er animalske. Det vil sige, at proteinerne stammer direkte fra dyr og ikke fra gluten-, kartoffel- eller ærteproteinkoncentrater.

Hunde har brug for variation i kosten

Det er desuden vigtigt, at din hund har en stor variation i sin kost. Det får den, hvis du vælger at fodre den med Acana hundefoder. Dette foder indeholder nemlig minimum 3 forskellige slags frisk kød, og det varierer mellem rødt kød, fjerkræ og vildtfangede fisk. Det er dog alle 3 kødtyper, der sikrer, at din hund får en rig variation af proteiner og fedt. Denne variation er vigtigt, hvis din hunds mave skal fungere optimalt.