Dette skal du opleve, hvis du besøger Esbjerg

Der findes mange dejlige byer i hele Danmark, og de alle sammen kan byde dig på noget forskelligt. En af de byer er Esbjerg, som befinder sig i Jylland. Hvis du en dag er ideløs for, hvad du kan lave, så bør du overveje at tage et smut til Esbjerg. Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan lave i Esbjerg, så læs med her.

Kunstmuseum

Hvis du er kunstnerisk anlagt, så bør du overveje at tage en smut på Esbjerg Kunstmuseum. På kunstmuseet finder du både moderne kunst, kunst og arkitektur, og du kan møde kunstnere som Harald Giersing, Vilhelm Lundstrøm, Robert Jacobsen, samt andre forskellige kunstnere. Hvis du elsker kunst, så er det klart et besøg værd.

Mennesket ved havet

Lidt i samme boldgade som kunstmuseet kan du i Esbjerg også opleve ”Mennesket ved havet”, som er en skulptur ved Sædding Strand, lavet af Svend Wiig Hansen. Denne skulptur er 4 kæmpestore hvide mænd, som kigger ud over havet. Hvis du er på besøg i Esbjerg, så er det en stor anbefaling at opleve ”Mennesket ved havet”, samtidig med at du kan gå en skøn tur på Sædding Strand. Et godt tip er evt. at smøre en madpakke og medbringe, så du kan få den fulde oplevelse af naturen, samt den store skulptur.

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Hvis du er vild med natur og dyreliv, så kan du med fordel besøge Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Her har du mulighed for at opleve fiskeri og søfart, som er udfoldet i udstillinger. Derudover kan du også finde et slatvandakvarium og et sælarium. Her kan du igen få mange timer til at gå sammen med din familie, mens du dykker ned i havets verden og oplever alt det liv som findes. Du kan få masser af tid til at gå, hvis du besøger Esbjerg.