DK-TEC tilbyder stennedlægningsfræsere og flere typer skovbrugsmaskiner

DK-TEC har en webshop, hvor de forhandler alt inden for redskaber og landbrugsmaskiner til skovbrug og haveanlæg. Det betyder, at du kan finde udstyr og maskiner såsom stennedlægningsfræser, skovbrugsmaskiner og landbrugsmaskiner m.m. på dk-tec.dk. De importerer fra anerkendte producenter og leverer udover i Danmark også til Norge og Sverige. Virksomheden har adresse i Nyborg på Fyn og sælger til både private og erhverv.

Specialister i stennedlægningsfræsere

En stennedlægningsfræser til traktorer gør det nemt at gøre såbedet klar til såning af græsset.

De effektive knive og modsatte rotation betyder, at sten lægges under det øverste sålag.

Den kraftige eftervalse gør sidste del af arbejdet, så du er klar til såning.

Som tilbehør til maskinerne kan fås en såkasse, hvis du i forvejen ejer en stennedlægningsfræser. Såkasssen gør, at græsset kan placeres samtidigt med, at fræseren gør såbedet klar. Udvalget inkluderer bl.a. en stennedlægningsfræser med såkasse.

Deres stennedlægningsfræser med påmonteret såkasse til græsfrø bliver leveret samlet og klar til brug. Den fås i 4 forskellige arbejdsbredder på henholdsvis 105, 125, 145 og 165 cm.

Alle størrelser er velegnede til kompakttraktorer og mindre traktorer.

Derudover har de en hydraulisk drevet version, som gør det muligt at bruge de enkelte fræsere og rotorharver som redskab til minilæsseren. Ved at benytte virksomhedens løsning får du 2 unikke fordele. Fordelene indebærer dels, at beslaget mellem redskab og minilæsser er med indbygget flydeophæng og dels, at beslaget kan afmonteres, hvis det er nødvendigt.

Skovbrugsmaskiner fra anerkendte producenter

På deres webshop har de mange slags skovbrugsmaskiner, blandt andet stubfræsere, brændekløvere og hækkeklippere m.m. Hvad angår sidstnævnte så har de hækkeklippere til traktorer, og nogle hækkeklippere, der er frontmonteret med eller uden Euro beslag.

De frontmonterede hækkeklippere fås i 2 størrelser i – 150 cm. og 180 cm, og de gør det muligt at udføre vandret til lodret klipning. Der er også div. ekstraudstyr, som kan købes til dem.

På den måde kan du med brug af DK-TECs hurtigskiftesystem hurtigt transformere dine skovbrugsmaskiner til en multimaskine med flere funktioner. For at skifte mellem arbejdsfunktion bruges en el-ventil.

Er du i stedet søgende efter skovbrugsmaskiner til at fjerne stubbe, så kan det anbefales at se nærmere på en stubfræser. Har du spørgsmål til maskinen, ønsker du andre billeder eller en videopræsentation, så kan du kontakte dem.

DK-TEC leverer gratis ved køb over 2.500 kr. eks. moms. til landfaste øer og sælger til både private og erhverv. De køber varer rundt om i verden, som afsættes via specialforretninger og egen webshop. Deres forretningsidé er, at det skal være let og hurtigt at handle hos dem. Høj kundetilfredshed kaldes et mantra for dem, og det gælder både ved køb af stennedlægningsfræser og skovbrugsmaskiner.