Dungeons and Dragons Danmark – Til dig, som elsker rollespil

Når det kommer til rollespil kan du ikke komme udenom det populære spil Dungeons and Dragons Danmark. Dette rollespil blev opfundet for mere end 40 år siden og er på den tid blevet en af genrenes klassiker. Siden det blev opfundet har diverse grupper i alle aldre, køn og folkegrupper taget på eventyr og fortalt deres egen historie gennem regelsystemet fra Dungeons and Dragons. Det er spektakulære historier, som man uden tvivl vil huske resten af ens liv og som ikke kan opleves andre steder end ved et rollespilsbord. Det er en unik oplevelse, som kun kan anbefales til andre. Første gang man ser spillet kan det godt se skræmmende og meget tungt ud, men man skal ikke lade sig skræmme, da spiller handler om at have det sjovt og hygge sig. Ønsker du derfor at vide mere om Dungeons and Dragons Danmark, så følg med i den her artikel.

Dungeons and Dragons Danmark til nybegynderen

Dungeons and Dragons Danmark har en lang række produkter, som er blevet specifikt designet til at introducere nye spillere til verdenen. Disse former for produkter kalder man for Starter Set og Essentials kit, som begge er beregnet til at hjælp nybegynderen i gang med sin rejse. Starter set’et har det mindste som man skal bruge for at kunne komme i gang med at spille spillet. Sættet indeholder et udklip af grundbogen, hvor de mest nødvendige grundregler er, en guide for Dungeon masteren til sit første eventyr, fem karakterark, som allerede er lavet og seks styk terninger. Dette sæt er helt perfekt, hvis du har aldrig har prøvet Dungeons and Dragons før. Essentials kit er nærmest identisk med Starter sættet, forskellen er bare at dette sæt er mere uddybende i dens forklaringer. Kom derfor i gang med Dungeons and Dragons Danmark allerede i dag.

Dungeons and Dragons Danmark – Massere af tilbehør

Udover bøger og starter sæts, så findes der også en masse andet tilbehør til Dungeons and Dragons Danmark. Du kan få figurer, battle maps & tiles, terninger, kort og mapper , alt det vil være med til at forbedre din oplevelse af Dungeons and Dragons. Tag derfor et kig i udvalget og find noget tilbehør til Dungeons and Dragons Danmark.