En anderkendt vinregion i Italien tilbyder Piemonte vin

Piemonte er en stor vinregion i Italien, der producerer mange forskellige vine. Det karakteristiske ved vine fra Piemonte-regionen er dog, at de er af fremragende og høj kvalitet, hvilket gør Piemonte-vinen meget anerkendt. Det ligger i det nordlige Italien og er landets vestligste og næststørste vinregion. Piemonte betyder ”bjergets foden”, hvilket henviser til områdets bjergrige beliggenhed, hvor naturen er præget af frodige landskaber og mange alper. Området er præget af kolde, lange vintre og varme, lyse somre samt et tåget efterår. Vejret er sammen med den kalkholdige jordbund med til at give Piemonte vin sin karakteristiske smag.

Piemonte vin tilbyder kvalitets vine fra Italien

Nogle af de bedste vine i Italien kommer fra Piemonte-regionen. Langhe-dalen sydvest for Torino er hjemsted for nogle af de fineste rødvine i landet, herunder de kraftfulde og smagfulde Barolo og Barbaresco-vine. Piemonte er også kendt for sin mousserende spumante-vin, som er en favoritdrik til festlige lejligheder blandt italienerne. Hvis du vil nyde nogle gode italienske vine, skal du sørge for at tjekke vinene fra Piemonte.

Køb nogle af de lækre Piemonte vin online

Der er mange berømte og anerkendte vine fra Piemonte-regionen i Italien. Nogle af de mest kendte er rødvinen Barolo, der er fremstillet af Nebbiolo-druer, og Barbaresco, der er fremstillet af Nebbiolo-druer og går helt tilbage til romertiden. Andre store vine fra Piemonte omfatter Asti Spumante og Moscato d’Asti, begge lavet på Moscato Bianco-druen. Når du vælger en vin fra Piemonte, skal du sørge for at vælge en vin, der passer til din smag og alderspræference – nogle vine kan bedst nydes efter flere års lagring, mens andre kan drikkes relativt unge. Uanset hvilken vin du vælger, er du sikker på at nyde den anerkendte kvalitet af Piemontesiske vine. Her finder du et stort udvalg af spændende vine fra Piemonte-regionen. De ved, at det ofte kan være svært at beslutte sig for, hvilken vin man skal vælge i et stort udvalg, men de har gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige vin her på siden. Du kan søge efter land, anmeldelser, drue, type mad og ikke mindst pris. Det udvalg, der matcher dine kriterier, vil derefter blive vist. På den måde er du sikker på at få den rigtige vin leveret til din dør.