Engros træpiller – store mængder til opvarmning

Har du et pillefyr, som står for at varme en hel virksomhed op? Leder du efter de perfekte træpiller i højeste kvalitet og i stor mængde? Så bør du tage et kig på engros træpiller.

Træpiller produceres af sammenpresset savsmuld og træspåner. De fleste træsorter kan anvendes, men det vil typisk være gran, fyr, bøg, der bruges i træpiller. Træpiller er et CO2-neutralt brændstof, som ikke bidrager til drivhuseffekten. Pillerne afgiver nøjagtigt samme mængde CO2, som træet har optaget i skoven, eller som det ville, hvis det fik lov til at rådne i skovbunden.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af engros træpiller.

Stor besparelse med engros træpiller

Miljøvenligheden er med garanti en stor faktor for mange at bruge træpiller, men du opnår faktisk også en økonomisk besparelse ved at bruge engros træpiller i stedet for fossile brændstoffer. Du kan spare helt op til 60% af din nuværende varmeregning, hvis du skifter dit olie- eller gasfyr ud med et pillefyr. Har du elvarme er besparelsen endnu højere, og her er det muligt at spare op til 70% på din varmeregning. Af netop den grund kan du altså med god samvittighed investere i et pillefyr og engros træpiller.

Vælg de helt rigtige træpiller

Skal du købe engros træpiller, så er det naturligvis vigtigt, at du får købt de helt rigtige. Det anbefales at købe engros træpiller med minimal slaggedannelse, da det både er de mest effektive, men også dem som er mest skånsomme mod dit pillefyr. Du kan med stor fordel tage et kig på eksempelvis piller i HP-kvalitet, som er af absolut højeste kvalitet på markedet. Disse har lavt aske- og vandindhold og er fremstillet af 100% rent træ uden nogen form for fremmedlegemer som sand og ligende. Disse findes i både som 6mm og 8mm. Du kan også vælge de bæredygtige Stockhorvan-træpiller, som er produceret efter en dyr fremstillingsproces og efter strenge krav, som sikrer et biobrændsel i højeste kvalitet. Du kan også vælge Blue Point-træpiller, som er en del billigere. Det er altså ikke helt ligegyldigt, hvilken type engros træpiller, du skal bruge.