Få en komfortabel og lækker klinikuniform

Ejer du en klinik eller arbejder du på et plejehjem, hvor i går rundt i forvasket og ukomfortabelt tøj? Så skal du kigge med her. Her får du nemlig tips til hvordan du og din arbejdsplads kan iklæde jer lækkert og komfortabelt kliniktøj, der passer til alle pasformer og figurer.

Komforten skal være i top

Det er vigtigt at man går rundt i et sæt tøj der er komfortabelt gennem hele dagen. Om du arbejder i det offentlige, på et hospital eller plejehjem, eller du arbejder i det private, på en klinik eller et lægehus, er det vigtigt at have tøj på der er behageligt at gå i. En klinikuniform skal være egnet til alle gøremål der kunne opstå i løbet af dagen. Det er ligeledes vigtigt, at hygiejnen er i top. Derfor er det vigtigt, at uniformerne kan vaskes på høje grader. Hvis uheldet skulle være ud, og man kommer til at spilde noget på uniformen, dette kunne være noget kropsvæske, er det vigtigt at have uniformer nok, så man kan skifte i løbet af dagen. Det går ikke, at man har patientkontakt, mens man har en uren uniform på.

Spice din klinikuniform op med accessoires

Mange klinikuniformer er meget simple, uden alt for meget farve og spræl. Derfor kan det være en god og sjov ide at spice din uniform op. Dette kan du gøre helt simpelt ved at style din uniform med et par fede sneakers, i en flot farve. Hvis du er god til at broderer eller du har en bedstemor, der kan finde ud af det, kan du få broderet dit navn og en lille blomst på din kittel. Hvis brodering ikke lige er dig, kan man også få alverdens brocher, med sjove og søde figurer på. Dette kan være en god ide, hvis du arbejder et sted hvor du har meget børnekontakt.