Få din virksomhed til nye højder med en total station

Leica total station er et af de mest pålidelige instrumenter på markedet i dag. Med alle vores total stationer kan du koncentrere dig om dit arbejde, når du arbejder under udfordrende forhold med vanskelig geometri, fordi opsætningen er nemmere end nogensinde før takket være Leica Dynamic Lock . Du kan også drage fordel af AutoHeight, som fremskynder målingerne, selv i vanskeligt terræn eller hvor eksisterende strukturer er i vejen. Og alt dette uden at gå på kompromis med nøjagtigheden: Leica Geosystems Total Station er det eneste instrument, der leverer totalstationsnøjagtighed. Desuden giver totalstationer fra Leica Geosystems dig et højt niveau af ergonomi og brugerkomfort. Alle modeller har store skærme og displayløsninger for maksimal læsbarhed. Desuden er en total station fra Leica Geosystemer ergonomisk designet for at sikre høj komfort og brugervenlighed med langvarig værdi med.

Leica leverer top kvalitet med en total station

Leica total station gør betjening af totalstationer let med klare, intuitive systemer, som du nemt kan betjene. En total station fra Leica Geosystems er den ideelle løsning til din virksomhed. Leica Geosystems har i mange år været forpligtet til at levere kvalitets-totalstationer, der er bygget med over 90 års erfaring i konstruktion af totalstationsinstrumenter. Resultatet er totalstationer, der leverer nøjagtige målinger under udfordrende forhold med hurtig opsætning og pålidelige resultater, bl.a. takket være AutoHeight-teknologien. Leica total station tilbyder en række modeller, der er designet til maksimal succes, når der arbejdes på stedet: uanset om du foretager præcise målinger i vanskeligt terræn eller registrerer data i småarbejdsområder, giver totalstationer fra Leica Geosystems pålidelige målinger.

Total station er vigtigt for din virksomhed

Leica totalstationer omfatter den nye total station: Leica GS15-3 , totalstationsserien . Denne nye total station er en fremragende løsning til krævende arbejde i udfordrende niveauer i vanskeligt terræn eller hvor eksisterende strukturer er i vejen. Takket være dens ergonomisk udformede funktioner, der er brugervenlige og giver dig mulighed for at arbejde komfortabelt med høj værdi. Alle modeller har store, letlæselige skærme med displayløsninger, der sikrer maksimal læsbarhed selv i skarpt sollys. En totalstation fra Leica Geosystems er ideel til enhver anvendelse, der kræver totalstationsnøjagtighed på byggepladsen, eller hvor der måtte være udfordrende forhold.