Find floorball medaljer, pokaler og præmier hos BR Roset

Der er fuld fart over feltet, når der er dømt floorball-kamp med dine holdkammerater. Det er nemlig en intens sportsgren, hvor du hurtigt får pulsen op og bliver udfordret både fysisk, men også i samspillet med de andre deltagere.

Når kampen er vundet, er det også på sin plads med floorball medaljer, der kan uddeles til vinderholdet. Hos BR Roset har de et væld af muligheder, om du skal bruge et stort antal medaljer eller unikke indgraverede floorball præmier til turneringer.

Uddel medaljer efter endt kamp

Når du spiller floorball, bruger du en stav, der ligner en hockeystav, og man spiller indendørs med en plastikbold. Alle er opdelt i to hold, der konkurrerer om at skyde bolden i modstanderens mål med staven. Derfor er der også et vinderhold, når kampene er færdige.

Hvis du skal afholde en floorball-turnering, er der god grund til at overveje, om det er på sin plads med floorball medaljer eller præmier. Det kan nemlig være en ekstra lille gevinst, når kampen er færdig, og vinderen er fundet.

Dyrker du floorball på hyggeplan, kan der stadig være gode grunde til at overveje, om der skal afholdes turneringer og uddeles floorball medaljer efter endt kamp. Det kan nemlig være en sjov dag, hvor alle mødes og hygger omkring sporten, hvor floorball pokaler eller medaljen kan fungere som et godt minde efterfølgende.

Stort udvalg af floorball præmier hos BR Roset

Når du bestiller dine floorball medaljer, pokaler og præmier hos BR Roset, har du et stort udvalg at vælge mellem. Der er mulighed for at vælge standardmodeller, der er klar til at blive foræret efter endt kamp. Hvis alle deltagere skal have en præmie, kan du derfor hos BR Roset finde medaljer eller pokaler i større antal.

Uanset om du skal have 500 medaljer til alle børn, der deltager i en floorball-turnering, eller du skal bruge unikke floorball medaljer til vennerne, finder du dem hos BR Roset.

Unikke præmier til turneringer

Du kan også få præget floorball præmierne med dine ønsker til ord eller tal. BR Roset kan fremstille en mere personlig præmie, der har indgraveret turneringens navn, logo og dato. Der er derfor rig mulighed for at få en unik floorball medalje eller andre præmier med et unikt design, hvis du vælger BR Roset.

Har du særlige ønsker eller krav til dine floorball medaljer, kan du altid kontakte BR Roset.