Find gode kvalitetsprodukter til hundepleje

Din hund kræver pleje og omsorg for at have det godt, og en god rutine med hensyn til hundepleje er med til at sikre, at din hund er glad og sund, så den kan nyde en aktiv tilværelse sammen med dig og familien. Når det gælder pleje af hunden, skal du sørge for altid at vælge produkter, der er udviklet specielt til hunde, ellers kan du risikere at gøre mere skade end gavn. I webshopen hos Dyrlægens Gård, finder du derfor kun produkter, der er specielt udviklet til hundepleje, så du er sikker på, at du giver din hund den daglige pleje, den har brug for.

Fokusområder i hundepleje

Når det kommer til pleje af din hund, er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at give den et godt kvalitetsfoder, der understøtter dens alder, størrelse og race – men dernæst er det vigtigt, at du sørger for at have en god plejerutine omkring:

Pelspleje

Hos Dyrlægens Gård finder du både shampoo, børster og trimmere, du kan bruge i hundeplejen, når det gælder din hunds pels. Her handler det om at indføre nogle gode rutiner allerede, mens hunden er hvalp – navnlig, hvis din hund er af en race med en lang pels, der kræver ekstra pasning.

Kløer og poter

Hvis ikke din hund er i stand til at slide sine kløer naturligt, skal du sørge for at holde dem klippede med en speciel negletang. Har din hund sarte poter, eller går den på fortove, der er dækket af salt om vinteren kan hundesko eller potevoks også være en god løsning i hundepleje for at beskytte poterne bedst muligt.

Tandpleje

En anden væsentlig del af hundepleje består i at passe din hunds tænder, i modsat fald kan du risikere, at din hund udvikler smertefuld tandkødsbetændelse, som i værste fald kan give blodforgiftning. Du kan give din hund dental-sticks, som hjælper med at fjerne belægninger fra tænderne, men allerbedst er det, hvis du vænner din hund til at få børstet tænder med en enzymtandpasta.

Ørerens

En hund er meget udsat for at få snavs og mider i ørerne, særligt hvis din hund har lange hænge-ører. Her kan du med fordel gøre det til en del af din faste hundepleje at rense hundens ører med et af deres renseprodukter – gerne hver måned.

Shop hundepleje online

Hos Dyrlægens Gård webshop finder du altid et bredt og varieret udvalg af kvalitetsprodukter til hundepleje til gode priser.