Fodergrossisten.dk sælger frosne mus til slanger og agn

Fodergrossisten.dk er et godt sted at kigge forbi, hvis man skal købe foder til sit kæledyr og har et mere eksotisk ét af slagsen. Man kan da også kan købe almindeligt hundefoder og kattefoder hos dem, ligesom de har mere specielle typer foder, f.eks. frosne mus til slanger.

Frosne mus til slanger fås i massevis hos Fodergrossisten.dk

Når du køber frosne mus til slanger eller rotter til slanger, kan du som regel vælge 50 stk. hvis der er tale om de helt små mus, eller 25 stk. ad gangen, når det er de lidt større frosne mus til slanger. Har din slange ekstra stor appetit, kan du også købe 10 kg. mus af gangen. Dette vil nok især være aktuelt for zoologiske haver og lignende. Størrelsesmæssigt har forhandleren både små pinky mus og spreky, som de kaldes. Begge er små mus, til mindre slanger og lignende. Til større slanger, finder man frosne mus til slanger på helt op til 30 gram og derover.

Uanset hvilken type frosne mus til slanger det drejer sig om, og hvis man f.eks. køber frosne rotter til slanger hos www.fodergrossisten.dk eller levende foderinsekter, er der altid tale om foderdyr, som er opdrættet kontrolleret. Man kan derfor trygt shoppe foder som frosne mus til slanger og rotter til slanger med ro i sindet.

De er klar til at levere effektivt agn til fisketuren

Ud over diverse forskellige slags dyrefoder leverer Fodergrossisten.dk også agn til fisketuren. I kategorien finder man et velassorteret udvalg af agn, f.eks. sild, melorme (Zorphobas Morio), smelt, sardiner, brisling, makrel og rejer. Med så bredt et udvalg af agn til lystfiskeri skulle det være ganske let at finde den helt rigtige slags agn til den type fiskeri, du skal ud på. Selvom der er tale om agn til lystfiskeri, kan man sagtens bruge fiskene som foder til sit kæledyr. Dog skal man ikke servere dem som aftensmad for familien eller gæster.

Har du spørgsmål vedrørende et specifikt produkt fra Fodergrossisten.dk, kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden, og få en snak. De ved en masse om emnet, og kan helt sikkert hjælpe dig med f.eks. at finde frosne mus til slanger i den bedste størrelse til netop din slange derhjemme og hvilken type BARF hundefoder du skal vælge til din hund.