Forsikr dit hjem – uden dikkedarer!

I dag kan man ikke vide sig for sikker. Der er mange indbrudstyve på spil, derfor kan det være en god ide at få sig et alarmsystem. Alarmsystemet kan overvåge og fås endda uden abonnement – hvor lækkert! Abonnementer kan i sidste ende blive til mange penge, men her kan du få en privatalarm uden dyre abonnementer.

Gå ind på følgende link for at blive klogere på emnet: Sådan sikrer du dit hjem!

Der er særligt 4 aspekter der er særligt vigtige når det handler om sikring af dit hjem. Det afhænger især af det udstyr og alarmsystem, der er valgt, samt samspillet mellem de forskellige løsninger. Løsningen kan være alt mellem himmel og jord. Blandt andet et større, godkendt alarmsystem der varetager alle 4 aspekter. Find privatalarm uden abonnement online her.

Nedsæt risikoen for indbrud

Skab tryghed for sig selv omkring dit hjem og dine ejendele.

Tyve vil gerne have ro til at gøre deres ugerninger

Du kan få installeret tågekaniner og støjende sirener i dit hjem som forstyrrer indbrudstyve skulle uheldet være ude. Dette kan i nogle tilfælde være nok til at stoppe et indbrud i at blive til et tyveri.

Videoovervågning af din ejendom – og dermed indbruddet

Fældende bevismateriale skræmmer tyvene væk fra at begå indbrud i dit hjem. Det efterfølgende politiarbejde bliver nemmere med det billedmateriale af tyvene som du kan levere. Forsikringssagen bliver også en helt del nemmere da tyveriet er dokumenteret.

På L&E’s hjemmeside skriver de, at der findes en smart løsning hvor din mobil tilkobles nogle bevægelsessensorer der gør at du kan tilgå kameraer på mobilen uanset hvor du befinder dig i verden. Du kan nu til hver en tid følge med i dit hjem og din grund.

Advisere dig eller andre om indbrud

Få dit alarmsystem tilkoblet en døgnbemandet vagtcentral. Hermed sikres du en personlig håndtering af indbruddet, og at din bolig bliver låst af igen. Dette er specielt en fordel hvis du er langt væk hjemmefra.

 

Et ofte stillet spørgsmål er hvorvidt man køber eller lejer alarmsystemet hos L&E. Hos L&E køber du systemet så det er din ejendom. Der er altså ikke umiddelbart noget abonnement tilkoblet. Dog har du den mulighed at tilkøbe dig tilkobling til vagtcentral. Dette koster abonnement. Til gengæld er det dit eget valg om du vil have denne form for service eller ej. I sidste ende handler det om hvad der gør jer trygge i jeres hjem.