Gå ikke ned på tape og klæberedskaber

Når man hører ordet tape, falder tankerne hos de fleste på den klassiske kontortape. Der findes dog mange forskellige typer af tape og klæberedskaber, og vil du gerne have mest muligt ud af dem, bør du kende deres fordele og specifikke anvendelsesmuligheder. Dette kan du lære meget mere om her, så du fremover vil være beredt med den rette type tape eller klæberedskab til enhver situation.

Køb dine klæbeprodukter online

Står du og leder efter tape, lim eller andre klæberedskaber, er det nemt at fylde lageret op. Find tape og andre klistergenstande online og find ro i maven med videnen om, at du er velforberedt til enhver type klæbebehov.

Der findes mange typer klæberedskaber til mange forskellige formål

Opgaver der har med klæbning at gøre er som hovedregel meget forskellige og spænder over et bredt spektrum. Af den grund findes der også mange underkategorier inden for klæberedskaber. Orienter dig for eksempel i følgende liste, der kommer med nogle af de gængse typer klæbning specielt udviklet til deres respektive formål:

  • Almindelig kontortape klarer de fleste lette klæbeopgaver. Typisk kan det for eksempel være klæbning af flere stykker papirer eller gavepapir.

  • Usynlig tape eller såkaldt englehud tape er også lavet til papir-opgaver. Her er det særligt smart at benytte denne tape til reparation af for eksempel bøger eller dokumenter, da tapen syner mindre end andre mere skinnende typer. Desuden er denne type tape skrivefast.

  • Klæbegummi er smart til at hænge ting op på væggen. Gummiet, som også kaldes elefantsnot, efterlader ikke mærker og er derfor oplagt til midlertidig opklæbning.

  • Gaffatape er til de mere hårdføre stykker klæbearbejde. Her er denne tape ikke mindst god i tilfælde, hvor større skader skal repareres eller hæftes sammen.

  • Dobbeltklæbende tape virker lidt ligesom en limstift i kraft af at begge sider klæber. Denne type tape er ofte særligt effektiv til limearbejde.