Gå over til brikbaseret betaling i dit vaskeri

Vil du gøre det nemt for lejere at betale ved et fælles vaskeri, har du nogle moderne løsninger med vaskebrikker, du kan overveje. Hvis du tidligere har haft vaskemaskine, der krævede en særlig mønt, som lejere skulle veksle sig til hos viceværten, sparer du en del kræfter og administration ved slet og ret at sætte brikker i omløb. For dem skal der bare sættes penge ind på, og så er de klar til brug.

Med en betalingsløsning fra Nortec bliver det lettere at drive vaskeri

Leder du efter en brikløsning til dit vaskeri, kan du fx tjekke hos Nortec. Her kan du finde løsninger, hvor brugere kan overføre penge til brikker og se forbrug for brikker via et e-vaskeri. Det betyder, at lejere – eller brugere af dit vaskeri i øvrigt – ikke blot får nemt ved at fylde op på kortet, men de får også indsigt i omkostninger forbundet med vask. Altså er I flere, der får gavn af briksystemerne.

Skaf maskiner, der er kompatible med brikbetaling

Når du vælger at indføre sådan et briksystem, skal du selvfølgelig have nogle nye vaskemaskiner, du kan scanne brikkerne på. Tjek hos forhandlere af briksystemer til vaskeri for at finde vaskemaskiner, der er kompatible med brikbaserede betalingsløsninger. Det er selvfølgelig dyrt at få nye maskiner til dit vaskeri, mens hvis du står i den situation, at du skal det, så vælg nogle med en simpel betaling.

Giv dine lejere et professionelt vaskeri

Giv dine lejere et vaskeri med professionelt udseende, hvor der ikke er store piner forbundet med betaling. Med en brikbaseret løsning, hvor at brugere selv fylder brikken op med penge efter behov, sparer du både kræfter på at administrere vaskeriet, og du gør det lettere for vaskeriets brugere at nå hurtigt igennem betaling, så de kan få vasket deres tøj. Så tjek mulighederne inden for løsninger.