Hagelens er et dansk brand med skandinaviske traditioner

Hagelens er et dansk brand, der har rødderne dybt plantet i de skandinaviske traditioner. Det afspejler sig også tydeligt i deres produkter, der alle har et flot, enkelt og skandinavisk design. Især knagerne fra Hagelens er populære – og med god grund. Deres simple design gør, at de passer ind i ethvert hjem og både i entréen og på børneværelset. Og der er en god grund til , at produkterne er formet, som de er. Hagelens tror nemlig på, at de inspirerer børnene til at tænke ud af boksen og blive mere kreative. For når tingene er simple, er det op til barnet selv at lade fantasien løbe vildt. Og det er netop det, som børn har behov for. Læs mere om hvordan dit barn kan udfolde sin kreativitet gennem Hagelens.

Hagelens produkter kan bruges som læringsredskab for dit barn

Hagelens knager er ikke alene en flot dekoration til dit hjem. De kan også bruges som et læringsredskab for dit barn. Knagerne kommer nemlig i mange forskellige former, farver og størrelser. Det giver mulighed for at snakke med dit barn om forskellige emner såsom former, farver og materialer. I den forbindelse kan du fortælle dit barn en masse interessante ting, som vil stimulere dens nysgerrighed. På den måde kan Hagelens produkter være med til at styrke dit barns kreative og lærende evner. Hagelens tror på, at børn skal have mulighed for at udfolde deres kreativitet på alle tider af dagen. Derfor laver Hagelens også mange andre produkter end knager. For eksempel højdemålere, som er en sjov og interaktiv måde for dit barn at lære om tal og mål. Mini Art Copenhagen tilbyder et stort udvalg af lækre produkter fra Hagelens. Vælger du som køber at købe gennem Mini Art Cph, søger de for at du altid får et godt tilbud med på vejen.

Altid høj service og hurtig levering

De har desuden altid høj service og hurtig levering på alle deres produkter. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere vejledning. De står klar til at hjælpe dig – så kan du roligt lade fantasien løbe vildt! Fantastisk service og lynhurtig levering er nogle af de mange grunde til, at mange vælger at handle gennem Mini Art Copenhagen.