Hjemmeside – vær klar på selv det mindste

Kravene til websteder ændrer sig hele tiden. Mange websteder, der kun er 5 år gamle, skal opdateres, fordi de ikke følger med tiden.

Med et Digital Web Agency kan du få hjælp til både et 100% skræddersyet system eller installation og styling af en skabelon. Det vigtigste i dag er den mobile visning, eller responsive visning. Mobile First, som det kaldes i branchen. Det er utrolig vigtigt, da folk primært bruger deres telefon når de skal surfe rundt på de diverse sider. Design af hjemmesider har udviklet sig til mere end smukke billeder og grundlæggende tekstformatering; nu skal de også fungere på alle enheder (stationære/laptops, tablets og smartphones). Da de fleste brugere nu surfer på nettet via deres telefoner i stedet for bærbare computere eller pc’er, skal webstederne designes med kompatibilitet med mindre skærmstørrelser i tankerne. Webstedet skal kunne tilpasses til forskellige skærmstørrelser. Hvis det derfor lyder som noget du skal have hjælp til, så skynd dig ind på siden lige nu og læs mere omkring hjemmeside udvikling. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hjemmeside – Hav styr på designet

Designet skal også indlæses hurtigt, især på mobile enheder, hvor den trådløse forbindelse ofte er dårlig eller slet ikke tilgængelig. Webstedets indhold skal være let tilgængeligt for søgemaskinerne, hvilket betyder, at webstedet skal have en god navigation på webstedet og nøgleord i URL-adressen, titlen og sidens brødtekst. Webstedet bør også have en sitemap-fil, som kan hjælpe søgemaskinerne med at indeksere dit websted bedre for brugere, der søger efter specifikke oplysninger. Webstedet bør bruge HTTPS frem for HTTP, hvilket betyder, at det vil blive rangeret højere i søgninger foretaget af Google-brugere.

Hjemmeside – Hold hele tiden din hjemmeside sikker

Webstedsejere skal huske, at deres hjemmeside er under konstant angreb fra hackere, der hver dag forsøger at bryde igennem sikkerhedssystemerne – sørg for, at dit sikkerhedssystemer ajourført. Webstedsejere bør regelmæssigt opdatere deres adgangskoder for at sikre, at hackere ikke får adgang til webstedet.

Websites skal være klar til selv de mindste skærme, køre hurtigt på alle enheder og hold dine besøgende sikre. Udover at ens besøgende skal føle sig sikre, så skal ens hjemmeside også være nem at navigere rundt på, så der ikke opstår nogen forvirring. Alt dette kan du læse meget mere om inde på siden.