Husqvarna rider af højeste kvalitet til skarpe priser

Hvis du er på udkig efter en maskine, der kan klare næsten ethvert terræn og gøre kort proces med selv det mest overgroede græs, så er en Husqvarna rider det perfekte valg. Med dens manøvredygtighed og kraftfulde klippedæk er det let at se, hvorfor dette er en af deres mest populære modeller. husqvarna rider leveres også med deres patenterede bioclip-funktion, som sikrer en smuk finish hver gang. husqvarna rider versatile for all sæsons er det bedste valg for dem, der ønsker en alsidig og manøvredygtig maskine, der kan klare alle former for terræn og forhindringer. Med sit brede udvalg af tilbehør er den også perfekt til at rydde sne fra for plænen eller udføre andre sæsonbestemte opgaver.  Find din næste husqvarna rider 214tc gennem hjemmesiden.

Lad husqvarna rider gøre det hårde arbejde i haven

Hvis du er på udkig efter en Husqvarna-rytter i topkvalitet, er du kommet til det rette sted. De har et bredt udvalg af ryttere at vælge imellem, så du er sikker på at finde den perfekte rytter til dine behov. Hvis du har spørgsmål, vil deres dygtige personale gerne hjælpe dig. Kontakt dem nu, og lad dem hjælpe dig med at finde den perfekte Husqvarna-rytter til dit hjem eller din virksomhed. Aagaard Maskiner & Udlejning blev grundlagt den 1. januar 2008 af Ida og Kristian Utoft. På trods af finanskrisen kort efter er virksomheden gået fra styrke til styrke. I løbet af årene har virksomheden udvidet med en helt ny butik, hvorfra der sælges have- og parkmaskiner, sikkerhedsudstyr og arbejdstøj. I 2017 overtog Ida og Kristian Sdr. Omme Liftudlejning, som nu er en integreret del af Aagaard Maskiner & Udlejning.

Spar tid på havearbejde med husqvarna rider

Deres vision er at være den foretrukne leverandør og partner inden for udlejning af maskiner, salg af have- og parkmaskiner, arbejdstøj og sikkerhedsudstyr af højeste kvalitet samt service og reparation af alle gængse mærker af have- og parkmaskiner. Deres mission er at give deres kunder produkter og serviceydelser af høj kvalitet, der overgår deres forventninger. Deres værdier er kundefokus, innovativ tænkning, teamwork og integritet. De stræber efter at skabe langsigtede relationer med deres kunder ved at give dem fremragende service og værdi. De er forpligtet til at være en god samfundsborger ved at give noget tilbage til de samfund, de betjener. Deres mål er at være en rentabel virksomhed, der giver aktionærerne et afkast af deres investeringer, samtidig med at de giver deres medarbejdere muligheder for personlig og faglig udvikling.