Hvad er værd at se i den smukke by Kolding?

Kolding er en fantastisk og meget historisk by, der rummer et hav af forskellige attraktioner, kunst og kultur. Foruden vidunderlige spændende attraktioner, rummer Kolding også en fantastisk fjordudsigt udover Kolding Fjord. Og så er det jo under en times kørsel fra den tyske grænse, så der er rig mulighed for at fylde bilen med lækkerier på vej hjem.

Til dig som ønsker kulturel stimulering

Det er ingen hemmelighed, at Kolding er i højsædet for kulturelle oplevelser. Her er to nævneværdige tilløbsstykker museet Trapholt og museet Koldinghus. Trapholt er et vidunderligt museum indeholdende aktuelle udstillinger med inspiration fra samtiden, og samtidig rummer det fantastiske historier og indblik i det danske designs historie. For eksempel ligger Arne Jacobsens sommerhus ved museet og man kan komme helt ind og se det. Hvis du bliver sulten byder Trapholts restaurant på formidabel mad med udsigt udover Kolding Fjord. Er du mere til historiske museer, så er Koldinghus helt sikkert noget for dig! Her finder du også lidt om det danske designs historie, og en masse om kongernes samling.

Til dig med børnefamilie

Hvis du skal afsted med hele familien og friske børn, så er der også rig mulighed for at opleve noget for alle i Kolding. For eksempel er byen kendt for dens mange legepladser, der giver mulighed for at både store og små kan komme i tæt kontakt med naturen, mens der bliver brugt energi og muskler. I kan også tage på ko-jagt i ådalen, hvor det handler om at finde en ko, og undervejs er der skilte med fakta om koen og naturen. Dette er en mulighed for de friske og naturglade! Hvis du vil vide mere om, hvad der sker i Kolding lige nu, kan du læse om det på Kolding Netavis. God tur til Kolding om end du er alene eller med hele familien!