Hvad ved du om linkbuilding?

Langt de fleste der arbejder med at markedsføre sig selv, kender til det med at skulle ramme det rette publikum. Men markedsføring handler i den grad også om at ramme nye og potentielle kunder. Der er masser af måder hvorpå man kan arbejde med dette, og udvide sit marked. Her kan man eksempelvis benytte sig af det der kaldes linkbuilding. Læs mere her om linkbuilding, og lyt derudover til podcasten linkbyggerne ved hjælp af linket her https://linkbyggerne.dk/.

Kender du til linkbuilding?

Hvis du lige nu sidder og tænker over, hvad linkbuilding egentlig er, og hvordan du kan bruge det, så er du nok ikke alene. Linkbuilding er noget der kun i de seneste år er blevet normalen og noget langt de fleste virksomheder benytter. Det er en form for markedsføring, måske nemmere kendt som søgemaskineoptimering.

At benytte søgemaskineoptimering og linkbuilding, er en måde at få sit firmanavn, sin arbejdsmetoder og nøgleord, brugt i flere artikler. Jo flere gange dit firmas navn dukker op i artikler på internettet, vil Google nemlig opdage, og dermed rykke dig længere op på listen, når den almene dansker sidder og søger på Google.

Jo højere oppe du lægger på Googles liste, jo flere vil klikke sig ind på din hjemmeside og læse om dig. På denne måde kan du altså udvide kendskabet til dig og din virksomhed. Dette betyder du kan nå en større målgruppe og sørge for at flere finder frem til dig.

Få kendskab til linkbuilding og benyt det selv

At vide noget om sin målgruppe, og potentielle målgruppe er vigtig, men igennem linkbuilding kan du også forsøge at ramme nogle helt andre nye kunder, samarbejdspartnere eller potentielle nye medarbejdere. Din virksomhed vil nemlig dukke op steder hvor den ikke plejer, og langt de fleste vil opdage jer som værende helt ny og spændende.

Du kan hvis du vil vide mere om linkbuilding og denne måde at promovere din virksomhed på, klikke dig ind på linket øverst i teksten. Her vil du kunne lytte til en podcast der fortæller og netop linkbuilding, hvad det betyder og hvordan du bedst muligt får startet op på dette. Du kan lytte til podcasten på alle platforme du plejer at lytte til podcast. Så der er ingen grund til ikke at lære mere, selvom du måske kommer frem til at i i jeres virksomhed ikke helt er klar til linkbuilding endnu.