Hypnose mod angst

Det kan være livshæmmende at have angst. Angst er en alarmberedskab, som kroppen gør sig, når den forudser en fare. Men hjernen reagerer også på fare, som ikke er reelle. Det kan være, hvis du tænker på noget bestemt, hvortil kroppen oplever det som ægte fare og reagerer uhensigtsmæssigt. Det kan komme i tide og utide, og det påvirker ens livskvalitet gevaldigt.

Hvorfor får man angst?

Angst opstår på grund af tankemylder, som man også kalder for grubleri. Der er flere former for angst. Der er generaliseret angst, som er en bred form for angst, men men kan også have mere specifikke angsttyper. Mange oplever angst i perioder, og nogen har angst uden et bemærke det. Men angst bliver først et problem, når tankemyldret begynder at fylde for meget, og så er det, at tanker om bekymringer, når hen og bliver til en sygdom, som bør diagnosticeres af en læge.

Hyppige symptomer på angst kan være:

  • Hjertebanken eller trykken for brystet
  • Rysten
  • Koldsved
  • Åndenød
  • Tørhed i munden
  • Uro i maven

Symptomerne er individuel fra person til person, og ikke alle med angst reagerer på samme måde. Nogen oplever en mild form for angst, hvortil andre kan opleve samtlige symptomer på angst.

Kom angsten til livs med hyponose

Hypnose kan ændre et bestemt tankemønster eller en bestemt adfærd, hvor man går ind og taler direkte til underbevidstheden hos personen med angst. Igennem hyponose kan man gå ind og ændre tankegangen, så man kan undgå, at ens krop går i alarmberedskab i visse situationer, hvor angsten opstår.

Her skal du have fat i en ekspert i hypnose, som ved, lige præcis hvad angst er, og hvordan det behandles igennem hyponose, så du kan i bedste fald, kan blive angstfri. For det er muligt, at ændre ens adfærd i en vis situation. Det er helt normalt, at man laver en slags undgåelsesadfærd, når man har angst, fordi man netop prøver at undgå at føle den, ubehag, man får ved angst. Men bliver man ved med at undgå længe nok, er det med til at holde liv i angsten, og faktisk forværre den. For eksempel hvis man lider af social angst, så vil man for alt i verdenen undgå andre mennesker og diverse arrangementer, men angsten forsvinder ikke sig selv. Derfor kan det være en god ide at prøve hypose mod angst, så man kan finde ind til kernen af problemet, og ændret end tankegang og adfærd, både før, under, og efter angsten opstår.