Køb eller leasing af ny firmabil

Skal du eller din virksomhed have ny firmabil? Så kan der være fordele ved at lease firmabilen, i forhold til at købe den. Ved køb af ny bil er der ofte en høj købspris, og det kan være en bekostelig investering. Men ved at erhvervslease firmabilen, kan du opnå flere fordele. For eksempel er det en lav købspris, og du betaler et fast månedligt beløb for leasing, der er stor fleksibilitet i at lease, og det skaber et økonomisk overblik for dig og din virksomhed.

Få fleksibilitet i din leasingaftale

Erhvervsleasing er en meget almindelig form for flexleasing, og den har mange fordele. Ved erhvervsleasing bil betaler din arbejdsgiver eller din virksomhed for alle udgifterne i forbindelse med bil. Derudover bliver du beskattet af fri bil, hvis du ønsker at bruge din firmabil i privaten. Og hvis du kører mange kilometer i din firmabil, kan flexleasing være en god fordel, da der ofte ikke er kilometerbegrænsning på leasingaftaler. Leasingselskaber kan dermed tilbyde dig og din virksomhed fleksible løsninger, der kan tilpasses lige efter dine behov og ønsker.

Valg af bil

Leasingselskaber, som fx hos Fleggaard Leasing, kan altid hjælpe dig med valget af den rigtige bil for dig og din virksomhed. Blandt andet tilbyder de både operationel og finansiel leasing af varevogne op til 3.500 kg. Her skræddersyr de den helt rigtige leasingløsning til dig, og hjælper blandt andet med valg af bilmærke- og model, brændstoføkonomi, udstyr og indretning. Desuden kan dette leasingselskab tilbyde brugte importbiler fra Tyskland som firmabil. Her får du nemlig de samme fordele, som hvis du havde valgt en helt ny firmabil, men samtidig får du mere bil for pengene, da de har større motor og ekstraudstyr. Ved alle leasingaftaler hjælper de kompetente rådgivere i leasingselskabet dig også med bilpolitik og leasingløsninger der passer til dig.