Køb bandager og hjælpemidler online

Langt de fleste, der dyrker sport og motion på et vist niveau, oplever at få skader i ny og næ. Og hvad gør man så? Hvis skaden er af mere alvorlig karakter, skal du selvfølgelig tilses af en læge eller en anden fagperson.

Men er der tale om en mindre skade som f.eks. en forstuvning eller en forvridning, kan du i mange tilfælde selv behandle den derhjemme – bare du har de rette remedier, så du kan aflaste de skadede sener eller muskler.

Professionelle bandager og skinner til alvorlige skader

Er din skade mere alvorlig, eller har du været igennem en operation i ryg, arme, hænder eller ben? Så skal der naturligvis andre og mere permanente hjælpemidler og støtteforanstaltninger til, så din krop får støtte til at hele rigtigt – eller til en bedre bevægelighed trods sygdom eller skade.

Et af de steder, hvor du kan købe bandager, træningsudstyr og endda skinner til ergoterapi, er hos webshoppen K. C. Pedersen. Her fører de en lang række produkter, der er målrettet støtte og restitution, og de henvender sig både til privatpersoner og til professionelle behandlere. Virksomheden forhandler endda de unikke silversplints, som er en smuk og kunstfærdigt udformet hånd- eller fingerskinne lavet i ægte sølv.

Hjælpemidler til skader i arme og hænder

Du behøver naturligvis ikke at være atlet for at have behov for et hjælpemiddel eller en skinne til håndled eller fingre. Mange oplever nedsat funktion og smerte på grund af langvarig belastning eller forkert belastning af f.eks. håndled og hænder.

Da K.C. Pedersen har speciale i håndterapi, finder du i webshoppen et stort udvalg af skinner, bandager og andet til afhjælpning af gener i netop håndled, fingre og hænder. Og du kan også ringe eller skrive til dem for at få rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilke løsninger der vil være de bedste og mest optimale for dig i din nuværende situation.

Redskaber og produkter til genoptræning

Har du brug for produkter til brug ved hjemmetræning efter en skade eller et operativt indgreb? Hos K. C Pedersen finder du en række nøje udvalgte træningsredskaber og produkter, der kan støtte dig i træningen og sikre, at du træner det berørte område korrekt.

Du finder altid et stort udvalg af produkter til aflastning og træning i webshoppen, så klik forbi K. C. Pedersen, og se, hvad de kan gøre for dig.