Køb en slowfeeder til hest hos Dan Egtved

Hos Dan Egtved kan du finde både en smart slowfeeder til hest og drikkekopper til heste. Begge produkter optimerer fodringsmulighederne, når det kommer til dit kvæg. I cirka 100 år har den danske virksomhed arbejdet på at forbedre forholdene for kvægbrug. Derfor kan de med rette kalde sig eksperter i udstyr til kvæg og bondegårde.

Dan Egtved har en regulerende slowfeeder til hest

En slowfeeder til hest har nogle store fordele. Først og fremmest er den indrettet, så hesten spiser i den mest naturlige stilling. Dernæst får hesten opfyldt sine behov for at plukke. Med en slowfeeder til hest garderer man sig mod, at hesten spiser for meget ad gangen. Endelig minimerer dette produkt både spild og behovet for rengøring. Den er praktisk og nem at betjene. Nogle slowfeeders til hest har smarte gitre, som du kan aflåse, så hesten ikke bare uhæmmet tager for sig. En slowfeeder fra www.dan-egtved.dk er lavet i solide og holdbare materialer. Virksomheden er nemlig meget bevidst om at tilbyde produkter i højeste kvalitet. På siden med slowfeeders til hest finder du også smarte høhække, der udfylder nogenlunde de samme funktioner som slowfeeders.

Prøv også de smarte og solide drikkekopper til hest

Ligesom med en slowfeeder til hest kan man optimere fodringen med en smart drikkekop til hest. I dette tilfælde gælder det selvfølgelig hestens drikkevaner snarere end dens spisevaner. Igen er idéen, at dyrene via drikkekoppen til hest får den rette mængde vand. På www.dan-egtved.dk har nogle af modellerne mulepumper, så hesten selv kan pumpe vand efter behag og behov. Andre modeller har rørventiler eller svømmeventiler, så man kan regulere vandniveauet. Fælles for alle drikkekopperne til hest hos Dan Egtved er, at de er lavet i robuste materialer som støbejern. Derudover har de bløde kanter, så hesten ikke på nogen måde kommer til skade, når den bruger dem.

Det var i kølvandet på første verdenskrig, at Alfred Andersen vendte tilbage til Danmark efter et længere ophold i USA. Med inspiration fra de amerikanske opbindingssystemer til køer indtog han det danske marked. Lige siden har Dan Egtved leveret produkter, der letter kvægejere og bønders byrder. Dog leverer de ikke kun smart udstyr til Danmark, de eksporterer også i stor stil i hele Norden. Altså har du i Dan Egtved en vaskeægte sværvægter, hvor du med ro i sindet kan købe både slowfeeders til hest, høhække, drikkekopper til heste og drikketrug. Klik ind på www.dan-egtved.dk i dag!