Kør-selv-ferie til Italien eller Ungarn?

Hvor går ferien hen? Sommeren står for døren, og i skal afsted på sommerferie, men der er et hav af muligheder for hvor i skal køre hen. Når det er en kør-selv-ferie, så er det oplagt, at man kører syd på igennem europa, men det store spørgsmål er, hvor destinationen skal ende. Danskerne har dog nogle ynglingssteder syd på, som har sol, varme og aktiviteter for børn. Sammen skal man som familie finde ud af, hvad man har lyst til, for at opfylde alles behov. Turen hvor i skal på camping, vil være en ideel sommerferie for både børn og voksne. 

Tag til Italien

Italien er et smukt land, hvor der er masser af sol. Dog er der lidt langt, da man skal helt ned til “støvlen” på kortet. Det gode ved en kør-selv-ferie er, at man kan tage det i sit eget tempo, og holde alle de pit-stops, som man har lyst til. 

Hvis du tager til Italien kan du overveje Toscana, Sicilien, Amalfikysten, Gardasøen. Hvis i tager til Italien vil i opleve et fantastisk natur, hyggelige og antikke byer, lækker mad og gode vine. Med en tur til Italien, er man garanteret en god temperatur og rigtig gode oplevelser. Desuden har italien gode og smukke sandstrande. 

Tag til Ungarn 

Hvor altid er meget billigt, hvor der er varme kilder og godt med varme. Ungarn har mange forskellige destinationer, hvor det mest populære er Balatonsøen, Furëd eller måske du gerne vil opleve noget kultur i hovedstaden Budapest. Ungarn har været et af danskernes foretrukne favorit-sted i mange år, og med god grund.  

Ungarn er et rigtig skønt sted at tage på camping ferie. Der er både muligheder for at køre med sin egen campingvogn, at låne en campingvogn eller låne en mobilhome. 

I jeres tempo

Lige meget hvor turen går hen, så er det vigtigt at man forbereder turen bedst muligt. Især hvis man har unger med i bilen- Køreturen kan godt virke rigtig lang, og derfor er det en god ting at forberede noget underholdning. Det kan være en god ide med en Ipad, hvor man både kan spille og se film, som man har downloadet på forhånd. Husk at tage turen i små etaper, og gerne i børnenes tempo. Der er rigtig mange rastepladser på ruten syd på, hvor der er legepladser og små oplevelser for børn, så de ikke ser turen derned som kedelig og trist. Leg nogen sjove lege i hele familien.