Kom gennem dit rygestop på bedste vis

Det er som regel en kamp for en ryger at stoppe med at ryge, da man har vænnet sin krop til den daglige dosis og den afslapning og ro i kroppen, som det medfører. Der er dog mange grunde til, hvorfor det er en god idé at stoppe med at ryge. Det er en helbredsskadelig vane, som frarøver dig masser af penge på et år.

Søg alternative måder at blive hjulpet på

Har du efterhånden forsøgt dig med et rygestop flere gange uden langvarig succes, kan det komme til at virke usandsynligt overhovedet at stoppe permanent. Kan du ikke forestille dig, hvordan du nogensinde skal kunne være i stand til at stoppe din rygning, er det på tide at undersøge, hvilke alternativer eller supplementer der findes til den hjælp, du førhen har fået til rygestop. Der eksisterer for eksempel klinikker, der behandler rygestoppere med laserstråler. Selv hvis du synes, at nogle af de alternative hjælpemetoder virker underlige, bør du prøve dem alligevel, for i værste fald har de blot ingen effekt.

Lolland Netavis finder du en artikel om den relativt nytilkomne lovændring mht. cigaretindpakningers diskrethed. Det kan være, at du har lyst til at læse om grunden til denne lovændring, og i så fald kan du gøre det på Lolland Netavis.

Skil dig af med overskydende cigaretter

Det er svært at skille sig af med en dårlig vane, hvis man konstant udsættes for fristelsen til at falde i igen. Derfor bør du smide alle dine tilbageværende cigaretter ud i skraldespanden for at undgå et tilbagefald.

Tænk på dine grunde til at stoppe

Indimellem vil du muligvis føle dig håbløs eller meget fristet til at ryge en cigaret igen. Da skal du tænke på alle de grunde, du har til at stoppe med at ryge, for så vil du forhåbentlig føle dig motiveret til at fortsætte rygestoppet.