Komposterbare affaldsposer og bæreposer – se udvalget på zenzo.dk

ZENZO er leverandør af produkter såsom komposterbare bæreposer eller komposterbare affaldsposer til det offentlige Danmark, industrien, landbruget eller detailhandlen. Her sættes design og kvalitet højt, hvilket betyder, at du altid kan regne med produkter, der er både holdbare og i eget originalt design. Besøg derfor www.zenzo.dk, hvis du vil vide mere om dine muligheder indenfor miljøvenlige alternativer til plastprodukter.

Komposterbare bæreposer skabt med fokus på miljøet

Sortimentets komposterbare bæreposer, er især rettet mod detailhandlen. Med komposterbare bæreposer kan du som supermarked eller anden forretning, der tilbyder bæreposer ved disken, give muligheden for at vælge et bæredygtigt alternativ. Traditionelle plastikposer, der ofte på forskellige måder ender som skrald i naturen, er nemlig op imod 100 år om at forsvinde og blive nedbrudt. Komposterbare bæreposer, der er fremstillet af en biomasse kaldet Mater-Bi, er i stedet fuldt ud nedbrydelige. Dette betyder, at mikroplast og andre uønskede efterladenskaber fra plastik aldrig belaster miljøet, da poserne nedbrydes fuldstændigt. Hos ZENZO ønsker de at kunne give din forretning muligheden for at kunne fremstå som en miljøvenlig profil, der går ind i kampen mod traditionelle plastikposer. Samtidigt er det også en drivkraft, at man som forbruger kan vælge komposterbare bæreposer til, uden at skulle have dårlig samvittighed.

Minimer mikroplastudledningen med komposterbare affaldsposer

Et andet produkt, der kan hjælpe borgere og forretninger på vej mod en mere bæredygtig hverdag, er komposterbare affaldsposer. Komposterbare affaldsposer er det miljøvenlige alternativ til plastikposer og går hånd i hånd med målet om en mere miljøvenlig affaldssortering i de danske kommuner. Disse affaldsposer er ligeledes fuldt nedbrydelige, idet de også fremstilles af den patenterede biomasse, der blandt andet udvindes fra majs. Ved hjælp af denne metode sikres det, at komposterbare affaldsposer ikke efterlader mikroplast i den kompost, der kan udvindes fra madaffald og andet organisk affald. Dette spiller senere hen en vigtig rolle i landbruget, da komposten ofte bruges som gødning. Som forbruger behøver du dog ikke at være nervøs for en kvalitet, der er gået på kompromis med bæredygtighed. ZENZO formår nemlig at fremstille komposterbare affaldsposer, der er utroligt holdbare og stærke samt yderst åndbare. Dette er vigtigt for at kunne forhindre den forrådnelse og de lugtgener, der naturligt opstår ved organisk affald. Med komposterbare affaldsposer, der for eksempel også kan parres med en Max Air affaldsspand, behøver du dog ikke bekymre dig om dette, da både spand og pose sørger for ordentlig ventilation.

Læs mere om de mange fordele ved både komposterbare bæreposer og komposterbare affaldsposer på www.zenzo.dk. Her finder du også telefonnumre og mailadresser på medarbejdere, hvis du er overbevist om, at miljørigtige poser er den rette vej for netop dig.