Kropsterapi hos agkropsterapi.dk

23. august 2021

Lider du af søvnproblemer, angst og nervøsitet, stres og stres relaterede symptomer, eller noget lignede? Så kan agkropsterapi.dk måske hjælpe dig. Anna-Louise Grummesgaard er hovedpersonen bag agkropsterapi.dk, som har specialiseret sig i kropsterapi, og mere specifikt i Biodynamisk Kranio Sakral Terapi. Her er grundtanken, at man kigger på kroppen og mennesket som en helhed, hvor det er vigtigt at have og opretholde en balance mellem krop og sind. En balance, som godt kan blive skadet på grund af ens hverdag og al den travlhed mange mennesker oplever i sit liv. Det kan gå ud over ens overskud og skabe psykiske gener eller give en række forskellige fysiske lidelser.

Hos agkropsterapi.dk er målet at gøre op med disse lidelser og gener, igennem en behandlingsform som stadig giver plads og tid til patienten. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du her besøge agkropsterapi.dk.

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Den form for behandling Anna-Louise Grummesgaard og agkropsterapi.dk giver er som sagt en behandlingsform kaldet Biodynamisk Kranio Sakral Terapi, som er en af tre hovedgrupper under Kranio Sakral Terapi.

Kranio Sakral Terapi stammer fra 1970’erne, hvor en amerikansk læge og osteopat ved navn John Upledger forskede i og grundlagde denne teori og behandlingsform som vi kender den i dag. Fundamentet for behandlingen og dens teori er at kroppen bliver hørt og bliver sat i balance i form af terapeuten bruger sine hænder til at mærke bestemte bevægelser og rytmer i kroppen. Det er denne behandlingsform som du kan få hos agkropsterapi.dk. Der er dog et enkelt punkt under Biodymanisk Kranio Sakral Terapi som adskiller sig lidt, da behandlers hænder er mindre i fokus. Hos agkropsterapi.dk så får du en meget blid, men stadig dybtgående behandling, idet terapeuten eller behandleren er mere i en assisterende rolle, hvor kroppen selv skal arbejde med sine egne ressourcer.

En behandling hos agkropsterapi.dk

En behandling hos Anna-Louise Grummesgaard Kropsterapi eller agkropsterapi.dk varer en time og er både for børn og voksne. Klinikken his agkropsterapi.dk er medlem af KST – Foreningen af Kranio Sakral Terapeuter i Danmark. Der startes ud med en indledende samtale, som skal skabe grobund for den videre behandling, der forhåbentligt vil hjælpe eller løse dine problemer eller lidelser. Ved første terapigang eller behandling får du givet en række ting som eget lagen og tæppe, så du ikke skal bekymre dig om disse praktiske ting hver gang du skal besøge agkropsterapi.dk. Det er vigtigt at sige, at den givne kropsterapi ikke må stå i stedet for den behandling du kan få hos din egen læge.