Lyngby Glas – en moderne klassiker

Lyngby Glas er et glasmærke, der blev grundlagt i Danmark i 1940. De har specialiseret sig inden for produktion af glasprodukter af høj kvalitet, og er kendt for deres unikke og tidløse design. Produkter fra Lyngby Glas er desuden kendetegnet ved deres lethed, gennemsigtighed og sofistikerede udtryk. Virksomheden producerer blandt andet håndlavede produkter, og gør brug traditionelle teknikker inden for glas, som for eksempel deres brug af kvalitetsproduktet krystalglas, til at skabe en bred vifte af smukke tilføjelser til både det klassiske og moderne hjem. Deres produkter er tilgængelige i hele verden og er blevet et populært valg for samlere, kendere og designelskere. Lyngby Glas er et symbol på dansk håndværk, kvalitet og elegance. Er du interesseret i at købe dansk kvalitetshåndværk, der med tidløs elegance kan præge dit hjem, så kan du lige her finde et bredt udvalg af produkter fra Lyngby Glas

 

Opnå et klassisk udtryk med Lyngby Glas

Kernen i Lyngby Glas er forpligtelsen til håndværk og kvalitet, hvor hvert enkelt element er designet og produceret med stor opmærksomhed på detaljerne. Virksomheden er kendt for sine udsøgte designs, der har en tidløs stil, samt for at levere moderne produkter, der kombinerer traditionelle teknikker med moderne stil, som passer ind i ethvert hjem. Virksomheden er også dedikeret til at bevare traditioner og udvikle nye teknikker for at holde deres produkter friske og moderne. Deres produkter er et vidnesbyrd om hvordan en kombination af et tidløst design og håndværkernes dygtighed og passion har skabt smukke krystalglasstykker i næsten et århundrede.

 

Krystalglas fra Lyngby Glas

Lyngby Glas tilbyder et bredt udvalg af krystalglasprodukter, herunder glas til vin, champagne, whisky og vand, foruden et udvalg af smukke karafler. Krystalglas er en type blyholdigt glas, der er fremstillet af kvartssand, kalium og blyoxid. Det er blevet brugt i århundreder til at fremstille dekorative genstande som vaser, stiletter og figurer. Krystalglas er kendt for sin gnist og klarhed, hvilket kan tilskrives de brydningsmæssige egenskaber ved blyindholdet i glasset. Blyindholdet giver også glasset en blød, klingende lyd, når man slår på det. Krystalglas er værdsat for sin skønhed og elegance, hvilket gør det til et populært valg til gaver og samlerobjekter. Holdbarheden betyder, at det kan holde i generationer, hvis det passes ordentligt. For elskere af fint krystalglas er Lyngby Glas det perfekte valg. Med sin tidløse skønhed og håndværksmæssige kvalitet vil det med sikkerhed blive et værdifuldt stykke smukt, dansk design i ethvert hjem.