Må du bygge garage i skel?

Skal du til at bygge en garage eller carport? Og er du i tvivl om, hvorvidt du må bygge det i skel? Så kan du læse videre med her. Der er nemlig en række faktorer, som du bør være opmærksom på, inden du begiver dig ud i at bygge din garage eller carport.

Vær opmærksom på reglerne

Garage og carport bliver som udgangspunkt set som sekundære bygninger, hvilket betyder, at du gerne må bygge din garage i skel. Dog er der lige nogle faktorer, som du skal have in mente, inden du begynder på dit projekt. Det er nemlig essentielt at være opmærksom på lokalplanen i dit område, hvis du er så uheldig, at der måtte være særlige regler for sekundære bygninger. Din lokalplan kan du finde på din kommunes hjemmeside, hvor du bør tjekke op på, hvorvidt det er muligt for dig at bygge din garage eller carport i skel. Desuden er bygningsreglementet ligeledes en faktor, som du bør være opmærksom på inden byggeriet. Her er der tillige nogle regler, som du skal følge, så du er sikker på, at du overholder samtlige regler og krav, som der måtte være.

Sørg for et godt naboskab

Alle mennesker ved, hvor vigtigt det er med gode naboer. Dine naboer er mennesker, som du kommer til at se meget til på den ene eller den anden måde, hvorfor det er væsentligt at have en god relation til dine naboer. Derfor bør du – uanset om du har regler og krav på plads – tage en snak med din nabo, inden du påbegynder byggeriet. På denne måde viser du, at du naturligvis også ønsker at imødekomme deres behov, hvis der måtte være nogen. Det kan eksempelvis være, at de har nogle præferencer angående placering eller andet, hvorfor du bør tage dette med i dine overvejelser inden byggeriet af din garage eller carport.