MP-Energibyg – Specialister i overstrygning af gammel tag

Har du fundet tegn på svamp eller råd i dit tag? Eller trænger der vand ind? Så er overstrygning af gammel tag en god ide. Fugt kan være med til at ødelægge dit tag, og det er derfor en god ide at komme dine problemer i forkøbet, med overstrygning af gammel tag. Overstrygning af gammel tag er en billig løsning, men hvorfor skal du få foretaget overstrygning af tag ved hjælp af fugemasse? Fugemasse har en masse fordele når det kommer til overstrygning af tag. Det kan være med til at dit tag forbliver elastisk, Bitumen fugemassen hærder ikke op og derfor holder taget også til al slags vejr. Vil du derfor forlænge levetiden på dit tag, så er overstrygning af gammel tag den helt perfekte løsning for dig.

 

Hvad er de gode egenskaber ved overstrygning af gammel tag?

En overstrygning kan modstå de ekstreme vejrforhold vi har her i Danmark. Fugerne vil ikke tage skade af, hverken stærk varme eller hård frost og det kan holde slagregn og fygesne væk fra loftet. Fugen som bliver brugt til at lave overstrygning af gammel tag har en stor hæfteevne, der gør at dine tagsten nærmest bliver limet fast til en stor sammenhængende falde. Økonomien spiller også en stor rolle når det kommer til overstrygning af tag. Noget som ofte bliver fremhævet er at det er markant billigere med et nyt tag, og det kan være med til at forlænge levetiden af dit tag op til 15 år. Så hop ind på Mp-energibyg for at få hjælp til overstrygning af gammel tag.

Hvorfor skal du vælge MP-energibyg til overstrygning af gammel tag?

Går du og tænker på at få foretaget en overstrygning af gammel tag, så er du kommet til det rette sted. Hos MP-Energi dækker de hele Danmark, og de er specialister når de kommer til overstrygning af gammel tag. Hos MP-Energibyg får du et tilbud der giver dig luft i økonomien, og du har altid mulighed for at ringe ind og få et uforpligtende tilbud til overstrygning af dit gamle tag. Så har du spørgsmål til overstrygning af gammel tag, så tag kontakt til MP-Energibyg og få fikset dit tag i dag.