Øg sikkerheden ved dit byggeprojekt i privaten med et stillads

Der er mange gode grunde til at gå i gang med at bygge eller renovere selv, men du skal huske at tænke dig om i processen, så arbejdet bliver udført både korrekt og sikkert. Der er således mange ting, som skal have med i overvejelserne, når du vil bygge ny garage, lægge nyt tag eller renovere en facade, og sikkerhed er en af de ting, du aldrig må gå på kompromis med.

Det gælder især, når du skal arbejde i højden, hvor du altid bør udtænke en plan for, hvordan du får adgang til arbejdet i højden, samt hvordan du holder styr på sikkerheden, mens du arbejder flere meter over jordens overflade.

I den forbindelse bør du naturligvis overveje at bruge et stillads, da et stillads er den perfekte måde at sikre både sikkerhed og nem arbejdsadgang, når du skal udføre arbejde over jordens overflade.

Hvis du leder efter et stillads Fyn eller i trekantsområdet, kan du tage fat i Trekantens Stilladser, der har lang erfaring inden for udlejning af alle former for stilladser til både private og erhverv. Vi har det perfekte stillads til dit projekt, hvorfor du aldrig skal tøve med at kontakte os, når du har en arbejdsopgave, som venter i højden.

Stilladser til alle projekter

Hos Trekantens Stilladser kan du altid finde det stillads, der passer til lige netop din opgave. Trekantens Stilladser tilbyder også at opsætte dit stillads for dig, så du kan være helt sikker på, at sikkerheden er i orden, når du skal kravle rundt langt over jordens overflade.

En stilladsopsætning fra Trekantens Stilladser kan desuden skræddersyes til at tilpasses lige netop din byggeopgave, og der findes næsten ingen grænser for, hvad vi kan klare, når det kommer til opsætning og montering af stillads for både private, håndværkere, industri og mange andre.