Omform dit kontor til et nydeligt rum

Føler du dig alt andet end inspireret, når du befinder dig på dit kontor, eller skal du til at indrette det, men er desværre næsten tom for idéer, må du ikke give op. Først og fremmest kan du prøve at læse med her og se, om det hjælper dig videre i dine egne tankerækker.

Printermaskine

På et kontor hører en printer uden tvivl hjemme. Så hvis du har en vision om at anskaffe sådan en, er kontoret det helt rette sted at placere den. Derefter er spørgsmålet selvfølgelig hvilken. Du er muligvis bekendt med, at der findes to slags printere: laserprintere og blækprintere. Til laserprintere skal man have fat i toner, fx Lexmark toner. Blækprintere kræver i stedet blækpatroner. Hvis din printer i stor stil vil blive benyttet til at udskrive skriftdokumenter, er det mest fornuftige nok at investere i en laserprinter. Vil du derimod hellere tage den i brug, når fotoer skal udskrives i høj billedkvalitet, er en blækprinter sandsynligvis, hvad du vil værdsætte mest af de to. I tilfælde af, at kontoret er husets mindste rum, skal det måske også med i overvejelserne, at blækprintere ofte er mindre end laserprintere.

Vær ikke ræd for personlighed i rummet

Hvis vi skal over i en anden afdeling, kan vi komme ind på vægdekoration. Det nytter nemlig sjældent at sidde i et rum med fire hvide vægge og et sort skab i hjørnet. På væggene er det altid nyttigt at have noget hængende. Når det hænger i hovedhøjde eller højere, vil man ikke kunne undgå at bemærke det, når man træder ind i rummet. På den måde vil man blive mødt af noget, der forhåbentlig gør ens sind bare lidt lysere ved indtrædelsen i det rum, hvori man skal arbejde. Du kan for eksempel hænge noget op, der bringer lykkelige minder frem.