Optimér dit overskud i din hverdag

Savner du overskud i din hverdag, og føler du, at du har svært ved at komme i gang med noget som helst? Så er der heldigvis forskellige metoder til, hvordan du får mere overskud og energi.

Gør gode ting for dig selv

Det er altid en god idé at bruge tid på at gøre gode ting for dig selv. Det kommer der kun noget godt ud af. Hvis du bruger tid på noget, som du elsker og bliver i godt humør af, så får du også mere energi til at gøre noget af alt det, der ikke altid er lige så sjovt.

Det er lige meget, om det er at læse, eller om det er at gå til B:A:M body all mind kropsterapi. Det er bare vigtigt, at du prioriterer nogle ting, som gør dig i godt humør.

Lær at sige nej

Hvis du har for meget at se til, så bliver det til sidst svært overhovedet at overskue noget af det. Der er nogen, der er gode til at have mange planer og bolde i luften, men der er andre, der har brug for at lade op ved at slappe af.

Hvis du har for mange planer hele tiden, så skal du måske lære at sige nej. Det er altid okay at sige nej til nogle aftaler, hvis du føler dig for presset eller blot har lyst til at være lidt alene uden planer.

Drop din to-do-liste

Det er ikke altid nogen god idé med en to-do-liste. Det er nemlig en lang liste over alt det, som du bør lave, men som du måske ikke har energi til. Det er overskueligt at læse en lang liste af gøremål, hvis ikke du har noget overskud. I stedet skal du forsøge at gøre dit bedste for at nå noget af det, du gerne vil.