Plantronics – en imponerende historie med høj kvalitet

Leder du efter nogle høretelefoner i allerhøjeste kvalitet, som også tilbyder den ultimative lydoplevelse? Så bør du tage et kig på udvalget fra Plantronics.

Det er de færreste af os, der aldrig har hørt om Plantronics og deres produkter. Med en historie der strækker sig helt tilbage til 1960’erne, kan vi konkludere, at Plantronics har været med på lydbølgen i en del år efterhånden. Konceptet stammer fra to piloter, der havde et fælles mål om at skabe lettere og mere fleksibelt samt avanceret lydteknologi til brug i luften og rummet. I 1962 blev det første letvægts headset introduceret til luftfart og industri, og derefter tog det fart. De begyndte at producere til NASA, og i 1968 blev Pacific Plantronics headsets anvendt under en Apollo mission, og de første ord fra månen blev transmitteret via et Plantronics headset. Du er derfor garanteret den ultimative kvalitet med et headset fra Plantronics, og du kan med stor fordel tage et kig på det store udvalg.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her det store udvalg af headsets fra Plantronics.

Noget til enhver smag fra Plantronics

Med den interessante historie bag sig, har brandet begået sig ud på en lang rejse, som har resulteret i en ændring i industrien, som vi kender den. Med ny teknologi og kvalitet i fokus, har Plantronics introduceret en lang række produkter. Blandt det store udvalg finder du f.eks. den lækre og design rige “Explorer” serie, som giver dig en trådløs hverdag, hvor du ikke behøver tænke på ledninger der begrænser dig. Med disse kan du være på farten med god lyd og et opkald blot ved et enkelt tryk.

Du kan også finde den stilfulde “Savi” serie, som består af et hav af produkter, hvoraf du kan få alt fra Bluetooth headset til headset med ledning.

Hvis du er mere den sporty type, kan du med stor fordel tage et kig på “Backbeat” serien, som udelukkende henvender sig til sport eller træning mm.

Er du desuden kørende sælger, eller blot en del på farten, kan du få øresnegle, som du med stor fordel kan anvende til at optage telefonopkald imens du er på farten.

Det er altså helt ligegyldigt, hvad du ønsker at bruge dit headset fra Plantronics til, der er med garanti noget for enhver smag.