Renault Captur – Sporty, byvenlig og alt for billig!

Renault Captur er en af de mest spændende og ny-tænkende mini SUV’er på markedet. Renault har virkelig forsøgt at få det bedste ud af bilen, som forhandles til kun lidt over 200.000 kr.! Der er altså mange gode grunde til at kigge nærmere på en af de nyeste og interessante biler lige nu.

Et kunstværk på fire hjul! Sådan reklameres den nye Renault Captur, som indeholder alt i moderne teknologi og beskyttelsesudstyr.

En højbenet model

Renault Captur er en spændende mulighed for dem, som ønsker at sidde højt i sit køretøj. Her kan du uden problemer komme ind og ud af bilen, mens du sidder behageligt i sædet med et godt overblik. Renault Captur er et glimrende valg til en bybil, hvor du har et godt overblik over trafikken, samtidig med at du nyder godt at bekvemmeligheden i bilen. Der er nemlig gjort meget ud af komforten i bilen, som blandet andet byder på Renualts eget udviklede “Multi-Sense” system. Her kan du tilpasse bilen så den passer lige nøjagtig til dig. Der kan justeres på alt fra kabinelys til motorlyden! Du finder tre forskellige kørefunktioner, (Eco, Sport og MySense), mens otte forskellige belysningsindstillinger gør det ekstra nemt at indstille køretøjet til dit humør. Speeder- og styrerespons, gearskift og belysningen på instrumentpanelet kan også ændres.

Overraskende meget plads

Mini SUV’en er normalt ikke kendt for at kunne tilbyde meget plads i kabinen og bagagerum. Her er Renault Capture dog anerledes. I bagagerummet finder du hele 536 liter plads, hvilket er den største bagagerumsvolume i kategorien. Samtidig er der flere opbevaringsrum i kabinen, hvor du kan smide endnu 27 liter plads ind i ligningen. Alt i alt er der altså tænkt rigtig meget over, at bilen udover at se fantastisk flot ud, også skal kunne bruges i hverdagen.

Renault Easy LINK giver dig også mulighed for at forbinde din smartphone med bilen. Renault Capture byder også på den populære Apple Carplay, hvor du kan bruge navigationssystemet og samtidig hører den musik eller lyd, som du gerne vil. Det hele foregår på en 7″ skærm, som kan opgraderes til 9″, hvor du også får mulighed for trådløs opladning af din mobiltelefon med i prisen til 10.000 kr. ekstra.

Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at sikkerheden selvfølgelig er i top i Renault Capture’en. Bilen fik topkarakter hos Euro NCAP med fem stjerner, hvor det blev vurderet, at bilen ikke bare passer godt på fører og passagerer, men også på medtrafikanterne med sine smarter sikkerhedssystemer.