Shop økologiske krydderier hos T.I. krydderier

T.I. krydderier er din garanti for velsmagende mad! Hos denne danske online forhandler af krydderi, slik og økologi, finder du nemlig et varieret udvalg af krydderier, der kan give din madlavning et spark i den velsmagende retning. Læs mere herunder om dine mange muligheder på www.tikrydderier.dk.

T.I. krydderier har de bedste økologiske krydderier

Økologiske krydderier er til dig, der ønsker at leve en sund hverdag, men ikke vil gå på kompromis med dine smagsløg. Økologiske krydderier fås nemlig i et stort udvalg hos T.I. krydderier, sådan at du kan komme til at kokkerere alle dine livretter — uden at blive skuffet over smagen. Find økologiske krydderier i form af chili, basilikum, citronpeber m.m., og opdag hvordan netop denne webshop har samlet et udvalg af økologiske krydderier fra mange af de kendte køkkener rundt om i verden. Spidskommen, gurkemeje, hvidløg, kanel og ingefær fortsætter listen af økologiske krydderier, og du kan derfor med lethed sammensætte din krydderi-skuffe, sådan at den passer netop dine behov. Alle økologiske krydderier fra T.I. krydderier er dog meget mere end bare økologiske. Kvaliteten er nemlig altid helt i top, sådan at du kan få spændende smagsoplevelser sendt direkte til din hoveddør.

Med flagesalt får kartoflerne et ekstra løft

En internationalt anerkendt smagsforstærker og uundværlig del af ethvert køkken må så sandelig siges at være flagesalt. Flagesalt består, som navnet antyder, af havsalt i flager og er et velkendt produkt i næsten alle menneskers køkkenskabe. T.I. krydderier forhandler derfor flagesalt i lange baner, da dette essentielle krydderi i dag nærmest er fast inventar rundt omkring. På www.tikrydderier.dk kan du vælge mellem den klassiske flagesalt, atlanterhavssalt og forskellige former for himalayasalt. Himalayasalt er, modsat normal flagesalt fra havet, udvundet fra en del af Himalaya-bjergene i Pakistan. De mange mineraler giver netop denne type salt en lys rosa farve, der gør netop denne type af salt flot at have stående fremme. Flagesalt kan dog også sagtens gøre det, hvis du hælder mere til de gamle klassikere. Både Himalayasalt og flagesalt kan dog bruges præcis som almindeligt madlavningssalt, de har ofte bare en anden tekstur. Drys for eksempel gerne lidt grovere flagesalt hen over bagte kartofler, og opdag, hvordan de små knasende salt-eksplosioner ofte er netop det, der gør en ret som denne til noget helt særligt.

Find de mange krydderier på www.tikrydderier.dk, og gør et godt køb online allerede i dag! Hos T.I. krydderier får du altid gratis levering, hvis dine indkøb overstiger 300 kr. — lige til din hoveddør.