Skab det perfekte hjem hos First Floor CPH

Moderne indretning i de danske hjem tager mere og mere inspiration fra forskellige tider og steder. Nogle hjem tager inspiration fra en New Yorker stil med New Yorker væg og New Yorker køkken. Andre hjem tager inspiration fra minimalismen med enkelthed i fokus gennem en indendørs ståltrappe. En enkelt, elegant trappe. Produkter fra begge inspirationskilder kan fås hos virksomheden First Floor CPH, som sætter en dyd i at levere kvalitetsbevidste løsninger med moderne designs.

First Floor CPH har en elegant indendørs ståltrappe

Mange forbinder måske en indendørs trappe med træ, trægelænder og trætrin. Idet tiden skrider frem, følger den designmæssige trend trop, og nu er det en indendørs ståltrappe, som mere og mere præger visse danske hjem. En indendørs ståltrappe kan du finde til lige netop dit hjem og det design, du ønsker. For en ståltrappe kan fås i forskellige farver og i forskellige design. Men ikke nok med det, en ståltrappe kan også fås i forskellige udformninger. Det kan være en ligeløbstrappe, indendørs ståltrappe med trætrin, kvartsvingsståltrappe, indendørs ståltrappe med repos, og mange andre udformninger. Måske er du gået lidt i gang med at gruble over et design, en proces eller lignende med en indendørs ståltrappe. Hvis du har det, så kan du altid gå ind på www.firstfloorcph.dk og få en forespørgsel på en trappe samt få kyndig vejledning til den bedste løsning for netop dit hjem. Det kunne være en tanke omkring en indendørs ståltrappe direkte op til en flot New Yorker væg.

Lad lyset få plads med en New Yorker væg

Med en New Yorker væg åbner sig muligheder og plads for lys i rummet. Det kan være en New Yorker væg til din bruseniche, til et mødelokale, til køkkenet, til trappen, e.l. Med et New Yorker design er der stort set ingen begrænsninger for, hvad du kan få. Du finder en New Yorker væg både i store og små løsninger, smalle og aflange, brede og korte. De findes i alverdens udgaver og afskygninger. Med et New Yorker væg kan du i dit hjem give plads til lyset, men samtidig afskærme lyde og lugte. For den dag i dag bliver flere nybyggede huse og hjem lavet med få, store rum, hvilket gør, at lyde og lugte kan bevæge sig frit. Dette kan løses med et New Yorker design. Derfor har en New Yorker væg ikke kun designmæssige kvaliteter at byde på, men også funktionelle kvaliteter.

Ved at gå ind på www.firstfloorcph.dk kan du afprøve deres prisberegner og få en estimeret oversigt over, hvad du kan få i dit hjem, og hvad prisen bliver.